Friday, March 7, 2014

Blogskin #9 : Skool Luv Affair!



   PAGE | DOWNLOAD


こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. 

Sebelum nak cerita pasal skn ni , Atin nak ucap syukur Alhamdulillah kerana dapat kembalinya Atin di blogger ni hahaha cewwwah.. berdrama pulak huhu . Aiii maklumlah dah dekat setahun atin tak buat skin ni . Baru hari ni atin dapat buat . Sebab dah banyak fikiran dalam otak melayang sampaikan code-code pun atin dah x ingat . Kebanyakannye lah . Tapi Alhamdulillah , dengan adanya my old tutos dapat juga ingat code blog haha. Tu lah pentingnya atin buat tutors sediri tau. huhu


Ok skin ni atin buat simple sangat . Bacecode pun atin punye sendiri dari tutor atin . Jadi atas nilah hasilnya . Betulkan nampak simple kan? Sebabkan atin dah banyak tak ingat code. Atin terpaksa buat simple . Tak nak banyakkan sangat code2.. lagipun takut newbie pakai nanti byk pulak sok ehh die huhu .. Kalau ad apa2 yang kurang tu , korang pandai-pandailah ubah ye.. Bukan susah mana pun nak ubah . Tukar warna je kan hmmm.


So harap korang suka..Yang lain2 tu atin dah credit pada tuto lain yang bertuah haha ..

 AMARAN JANGAN DELETE CREDIT .

 huhu Atin pantang uh benda tu hilang XD...Kalau korang nak , boleh pakai. Bye. cau dulu ..


Alhamdulillah! menang kali ke-5 TT____TT