Tuesday, December 27, 2011

SELAMAT TINGGAL BLOG



Listen ~
Buat sementara ini , Atin tidak dapat nk update blog dalam 2012 kali ni..Pasal Atin tengah focus pada SPM untuk taun ni... Kali ni memang nak buat betul2 punye .. Sebab yang result 2010 ari tu , Atin punye keputusan tidak memuaskan.. So kali ni atin nk cube focuz pulak pada SPM kali ni huhu...





Tuesday, December 20, 2011

FOCUS FOCUSs FOCUSSSSSSSSSS !!!!!!


Tumblr_lu7hn6valp1qgndkuo1_500_large
Aiii baru je bape hari Atin x update update blog ni , ade jugak orang tanye ' Lame atin x update blog? ' ..Ehh yeke?? hmm i tu baru bape hari je .. Klo sebulan x update? nampaknye makin ramai la yang tanye hahaha... Xde pape lahh .. atin cume malas je nak tanye update2 ni.. pasal cite ade tp nk taip 2 la malas ya amat amat lahhh huhu... 

Hmm tapi kali ni memang Insyaallah atin x update dalam beberape hari orrr maybe dalam seminggu ni x update .. pasalnye?? ohh maybe pasal lagi seminggu beb nak sekolah .. gile x de buat ape2.. lagi pun atin taun 2012 atin SPM .. 2 la xde wat ape2 pun persediaan ... Hmm maybe atin akan update blog dalam seminggu sekali kot... Kot kot lahh ye huu...

Ohh ye.. lagi pun minggu ni abang atin balik .. So tengah buat persediaan g jalan2 sekitar KL nnti... sebelum 2 ambik die dulu kat PD then trus cauuu kkkk ^_^

p/s : Ehh tajuk nye xde kene mengene pun?? haha maybe atin ni NGENG terlebih sgt kot huhu..

Friday, December 16, 2011

TERKEJUT ALEXANDER MUNCUL KAT 8TV(CELEBRITY CHAT)


Tumblr_lq1e6apnhn1qfj7aoo1_500_large
Hmmm , bosan la channel ni!! Ehh?? channel ni best ke?? Jom nk tingok la!!.. Ehh x best pulak , tukar la channel lain !!..Ahhh best2 .. 
 
13 minit kemudian ~

Ehh iklan pulak --' ..hmm nak info jab tengok cite ape lagi yang best ... ehh Channel 705 Kpop ^_^... Alamak iklan lagi ...hmm naik ats skit la g channel 708 pulak...HIHI

1 minit kemunculan ~

Ahhhhhhhh!!!! *menjerit x kuat pun .. Ni?? ni ? ni?? bukan Alexander (U-
-KISS) ke?? *perhatikan dengan mata tajam ....OMG!!!!! betul la , A~ Alexanderrrrrrrrrrrr!!!!!! OMG die kat 8TV Celebrity Chat LIVE ~

Pehhhh , time ni memang atin terkejut gile2 , Bw pasal Atin pun minat Xander  HAHA..Pehh memang terkejut beruk tadi , tibe2 je die termuncul kat channel 8TV tadi... memang x boleh bayangkan Xander muncul betul2 LIVE la tadi ... Tapi atin pelik jugak la , pasal die punye Showcase nye hari AHAD ni~ .. hari ni hari Jumaat kan?? ..Ma'ai awalnye die datang Malaysia hari ni?? X penah - penah pun artis K-pop datang lebih awal sebelum show die kan.. wahh memang x dapat bayangkan tadi tengok die kat 8TV LIVE tadi tuuuu~. hmmm malam ni pukul 12:45 nak tengok 8TV jab..Mane la tau Xander muncul LIVE lagi dengan Baki pulak huhu..

Bawah ni photo yang sempat atin ambik mase Xander kat rancangan Celebrity Chat petang tadi huhu
*

*

*
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
tengok tu Baki ngn Xander huhu


Thursday, December 15, 2011

SYUKUR HIDUP BALIK BLOG ATIN NI


Tumblr_lw7yf5mhed1qagqqso1_500_large
HAHA , tadi perasan x atin naik tension tadi , rupe - rupenye boleh selesai jugak masalah tadi HAHAHA...Ok korang x tau ekk?? Tadi , atin ad la sign in Blog , tibe - tibe je bile nk masok ke Design --> Page Elements , ade problm .. Nak tau ape problm nye?? Tingok bawah ni


Ni la yang atin ckp tadi 2... Pehh time tu mmg atin dh naik bengang , tapi nasib baik atin x menangis HIHI >_< .. X pasal2 bende ni atin naik bengang ... Then atin pun bagi tau la kak Lyssa tentang masalah ni.. bile tengok balik , rupenye kak Lyssa pun dh terkene bende 2 HAHA .. Tapi x pe la , dh OK balik sebab dapat arahan dari Blog kak Lyssa yang INI  .. Dan akhinye baru selasai HUHU .. Alhamdulillah 

Tapi masih pk2 , kenape bende ni tibe2 muncul?? macam dh nk masok Virus je kan? 


Wednesday, December 14, 2011

MY NEW FACEBOOK SKIN ^0^

Sebelum 2 tengok la pic bwh ni ^^

Ehh?? kat facebook , ramai tanye atin ' macam mane buat skin kat Facebook ni? ' ..Laaa?  --' .. Bende ni mmg dah lame muncul kat facebook , ad yang bagi link ..bende skin ni dh lame wujud bulan 2 lagi.. Ade jugak orang facebook yang x tau , tibe2 je ad muncul skin kat facebook atin?? HAHA ...Atin pk dorang dh tau , bukan skit tapi ramai x tau ..Tapikan sekarang dh ad kat HOME fb 2.. Ade logo (+) ..Nampak x?? klo x nmpak korang cube klik atin punye pic atas 2...perhati kan , ada warne logo biru 2?? nmpak kan??? ..Ahh mesti nampak 2.. hmm kalo x nampak jugak korang bole pegi kat SINI  ..Kat situ korang boleh pilih la...Kalo x nk atau pun korang rase2nye x de keistimewaan .. Atau korang nk buat sendiri?? Boleh je..Ada tulis kat situ...

Tapi memang betul la..x tau pun ade orang x tau pasal backgrund ni ... Xpe la pe2 pun atin dh bagi link ..korang bole buat la ... Yang bawah ni kawan punye.. HAHA die minat 2PM huhu

klik untuk besarkan

Tuesday, December 13, 2011

KAWAN2 KAT KL RINDU ATIN ???


Tumblr_lvt0viekwl1qc0y68o1_500_large
HOHO pe kabar semue?? sory la Atin ni dah jarang sangat nak update2 blog ni..Banyakkan orang x nk coment , tu la pasalnye atin x nk layan. Tengok chat pun sudah lah huhu..

Bw , kawan atin kat KL , ramai yang tanye 'Bile Atin nk p singgah KL ni? ' .. HUHU Atin bukan x nk pi KL tapi mak abah ni susah skit.. Abah sebuk ngn keje die .  Kalo ambik cuti potong gaji .. Tu yang payah nye.. Kawan2 pun dh sebuk pulak nak ajak atin g KLCC .. Atin On je , Tapi xkan la sorang2 je nk p KL 2.. Ishh x nak lah ... Dulu tu xpe la , rumah dekat dengan KLCC , naik LRT pun dh sampai ..Tapi skrang lain , dh dok Johor , so! payah nak g KL ..Lain la kalo ad orang tolong ambik Atin kat sini HAHA ..

Hmm pe2 pun kawan2 kat KL 2 tunggu saje la kedatangan atin kat sane k..Insyaallah kalo kat sini ade cuti , kt p KL ye...X pasti bile nye..

Sunday, December 11, 2011

Tingok Gerhana Bulan


Tumblr_lvzqi76gsf1qcprxro1_500_large
Eyes
Wahhh!! tadi kan tadi kan..atin x tau ape2 pun ..x tau pun yg malam ni ade gerhana bulan kkk..mmg atin x tau pun..Atin tau pun mase abah atin balik dari masjid , tibe2 je abah atin ckp ' Jom la tingok gerhana bulan , dah nk pukul 10:00PM ni '..Atin pun terkejut la , sbb x tak tau langsong pun bilenye gerhana bulan *biase la x tingok kelender ..Atin mule buat bekde je , pasal mama atin pun malas nk klua sbb ttengah tingok MASTER CHEF die la..Atin pun tingok gk hehe...Tapi time 2 belum lagi kul 10 tepat..Tibe - tibe je abah atin paggil atin dengan mama , pasal suruh join nk tingok bulan...

So! Mama ngan atin pun klua lah tingok , tapi time tu masih tinggal 15 minit nk kul 10...Mama pun dh malas nk dok luar pasal kat laur sejuk hehe..mama kembali tingok tv cite MasterChef die 2...Atin x , atin malas nk tgk cite 2..So atin ngn abah dok luar tengah memandang bulan dari jauh kkk ^_^...Mase atin dengan abah pandang bulan 2..Tibe2 - tibe abah cite la pasal macam mane hari kiamat berlaku..abah ckp la mcm ni 

ABAH : Adik tau ke bile hari kiamat berlaku?maksut abah mcm mane kiamat bole akan berlaku?

ATIN : Tak! adik cume tau kiamat kecil je

ABAH : Kalau adik nak tau , tanda - tanda kiamat akan berlaku ni , bile malam sepanjang hari dalam 40 hari xde siang langsong , dan matahari sepanjang hari dalam 40 hari tiada malam , dan selepas tu semue manusia mati..

ATIN : Oh! macam tu ke abah? baru adik tau ...

Lepas je cite pasal kiamat , abah ada ckp lagi .Ni sambuangan perbualan tadi tau...

 ABAH : ni mesti seluruh dunia tengah tingok gerhana bulan

ATIN : mesti la bah , dorang mesti tengah tgk gerhana bulan 

ABAH : Eh ! Tapi ade jugak x tingok gerhana bulan setiap taun 

ATIN : ah? ape maksut nye bah?

ABAH : Ala , dalam manusia , semue nk sgt tingok gerhana bulan , tapi ade manusia yang x penah nk tau atau  x tau gerhana bulan. Bialah dorang x nk tahu , nanti bile kiamat berlaku , baru la dorang tau bertapa besarnye kuasa Tuhan.

Lepas je bual2 , atin dengar orang tengah solat sunat 2 rakaat , kat masjid .Tibe2 mase dorang abis solat tu , gerhana bulan dah hilang . WOW! memang amazing kuasa Tuhan ni kan2...Lepas dh tingok atin angn abah masok balik dalam umah..Mama pun ckp ' haa?? dah tingok gerhana bulan? ' abh jwp 'Ah?? dah tingok dah '... Haha 


Tuesday, December 6, 2011

My HandPhone Missing


Tumblr_lvpjnop2cp1qzc5oko1_500_large
Ok.. Atin terus terang lah.Korang kan perasan, *asal atin mmg dh lame x layan Blog Atin..And korang perasan Atin sejak balik dari Perak sbb ad buat kenduri, Atin x update blog lame sgt??..Hmm kalau korang nk tau, sebenanrnye Atin punye PHONE ad orang curi mase Kenduri kat perak 2..Atin time 2 mmg busy gile2, sbb atin kne layan orang kat luar 2,and kne jage hadiah2 org kasi 2...Yelea, kirenye Atin ni macam bodigat la *sory x pndai eja .. So, mmg time 2 busy la kate kan HIHI..Yang dok umah layan TV cume adik sedare jela kat situ pun.Phone Atin ad kat sebelah TV.Kalo bole mmg atin nk pegang sbb tengah tunggu kawan atin call,Atin ad jemput die datang kenduri 2. Jadi Atin pun biala phone Atin Kat TV,tapi atin letak , i mean phone Atin selitkan kat control...Lagi pun mmg Atin malas nk pegang sbb Phone Atin baru je abis changer *betul ke eje? HIHI  ..

Then , Atin macam rase x sedap ati je , atin pun pe lagi , masok umah tenang sekejab then g dapur jab , sampaikan kamera pun atin lupe nk ambik , tp x ilang sbb cousin Atin pegang kan HIHI... then Atin pun terase nk macam call kawan atin yg atin jemput 2..Atin pun bergerak. Bile je dh sampai tempat di tuju ,  x nmpak handpon atin kat sebelah TV , just nmpak control je.. OMG atin pun dh lemah badan rehat sekejab kat kerusi sambil cari handpon..Dan akhirnye x jumpe pun ~_~ ..atin tanye kat adik2 sedare , sbb dorang dok kat depat TV dari tadi..So sbb 2 atin tanye dorang..dorang ckp ape?? X tau?? OMG..Time ni Atin dh bengang , ternmpak pulak mama atin masok umah then dok sebelah atin . atin takut la nk ckp perkara sebenar , tp atin dh x bole pasal cari2 xde pun..Atin ckp la kat mama yg hanpon atin hilang..Mama atin pun suruh la atin ambikkan handpon mama atin..Ohh! baru dapat idea , atin buat miscall nmber atin *sory mmg x terpikir .Tapi nk tau sape yg jawap?? Die ckp ' Number yang anda dail tiada dalam perhidmatan , sila cube sebentar lagi '.. Pehh!! atin pk orang betul HAHA...

Jadi~ terus teranglah , atin punye handpon memang ada makhluk curi..Tapi wat ape la nk curi2 handpon Atin --' .Xde faedah langsung nk curi..Bukannye menarik pun handpon atin 2 , Made in China ape la sangat KAN2...Lagi pun handpon 2 pun mmg dh nk rosak .. die punye number x clear dh..2 pun nk jugak ke?? aigoooo --' ...Kalau nk ambik la tapi bagi la balik SIM Kad dengan memory kad Atin 2..dh la dlm 2 sume K-POP punye lagu and Photo BIG BANG atin..2 je yg atin nk..yg lain2 ambik la..Yang lain2 kirenye Atin HALAL kan jela ye HEHE !!!!

Tumblr_lvh1epf4v61qcp4bto1_500_large

Monday, December 5, 2011

Miss My Blog


Afy_j2fcqaaw01i_large

Assalamuaikum and Annyeonghaseyo...
OK Atin tau mesti member2 Blog hairan ..Awat Atin Tory ni lamo sudah x mengupdate Blog ni??..HIHI ok2 terus terang la atin waktu2 mcm ni mmg mood x bole nk update bukan ape just sbb atin bosan and malam malas malas malas mlas!!!!! nk on internet ..sbb internet atin lebab balik..pasal ape?? pasal Atin tension gile2..mase internet dh pulih Atin tingok Sesame Player Infinite ..Sape tgk?? HAHA Atin mule2 mmg tgk yg part je..yg unnie Atiqah kasi 2..Tapi Atin bosan Atin tgk la dari episod pertama sampai THE END dalam masa satu hari je....Dan kalo koorang nk tau..Atin tgk cite 2 dari pukul 11:00 malam sampai ----> 5:00 pagi subuh..Atin langsong x rase ngantuk time 2, abis time 2 jugak...Yang Atin bengap sgt ni sbb Atin terlupe nk downlod ~_~..Mmg Bengong kn??..Dh la best, sampai terlupe nk downlod, 2 yang Atin trus bengang then dh mls nk on9 tenet HAHA..Pasal 2 je..hmm OK la...Atin pun tgh bosan2 mcm ni slalu tgk cite MY GIRL or MY GIRLFRIEND is GUMIHO je nii!!..walopun dh tgk abis ..Tapi macam hari2 atin ulang cite ni sbb ape?? sbb BEST gile2 HIHI..Yang bestnye sbb Atin suke dengar lagu dorang dalam drama 2 HAHA.. 




p/s: ahh tgk la..tengah bosan2 mcm ni mule lah Atin merapu2 je KAN ... hmm..Atin kne makan ubat ni HIHI k Bye2 

Wednesday, November 30, 2011

2011 Mnet Asian Music Awards

*Mnet* hosted its* 2011 Mnet Asian Music Awards* (‘*MAMA*‘) at the Singapore Indoor Stadium, attracting stars and performers from both Korea and around the world.

Hai2 Assalamualaikum and Annyeonghaseyo..
Wahhh semue facebook kecoh tingok MAMA semalam kat 8TV HAHA..
Yang datang cume  BEAST , 
SUJU , SNSD , Miss A , 2NE1 .
Tapi yg ramai x puas ati bile tingok hyunseung dengan hyuna KISS??
Ahh itu bende biase je bagi Atin..yg kecohnye B2UTY ye??
Tapi Atin suke sgt bile tgk Actor datang untuk menyampai hadiah kat pemenang2..
Ramai jugak actor yg atin minat,dorang dtg? HIHI..
Adoh Atin lagi x puas hati sbb BIG BANG tercalon tp x menang --' ..
Ramai jugak la yg x puas hati..igt yg  BEAST , 
SUJU , SNSD , Miss A , 2NE1 dtg cume nk buat persembahan je
rupenye dorang datang sbb dh tau yg dorang tercalon dlm MAMA and dh tau dorang akan menang --'
Sedih Atin sbb BIG BANG x menang MAMA..
Tapi xpe la 2NE1 menang pun jadi lah HIHI

Tuesday, November 29, 2011

Giveaway From Korea & Sydney

Assalamualaikum and Annyeonghaseyoo!!
Ahh mesti korang plek kan *kenape la dtg blog Atin x update2 pun cerite baru? Kan2? HIHI
Xde Atin x update bukan sbb malas ke ape ke.Just sbb Atin balik kampung Perak 
Sbb MakCik Atin buat keduri kawin HUHU

Ok !Ari ni baru je Atin sampai umah ni pnt2 sempat on9 HEHE
Ohh x prasan unnie Atiqah tag Atin 
OK i join HEHE 

click banner untuk join

Syarat-syarat untuk Join :
1. Buat satu Entri dengan tajuk di atas , letak comel tu dan link kan ke entri ini.
2. Kalau nk tag kawan , anda sangat di alu-alukan untuk berbuat deminikian. Kalau x nak pun xpe.
3. Kalau korang nk follow tuan blog asal dipersilakan. Kalau x nak xpe.
4. Hantar link entri ke ruang comen ke entry zura  sebelum 25 December 2011 , jam 2 petang.

Thursday, November 24, 2011

Things About Atin Tory ^__^


Tumblr_lv2b4r0pan1qg2xn7o1_500_large
Hmmm OK .Tadi Atin belek2 ShoutBox... Cik Amni Tag Atin la ^_^
Yang lain sikit sebab kene ramai orang yg kt patut tag kan
Tapi sebelum Atin nak Tag orang lain 
Cik Amni Ada bagi syarat dulu huhu..

  • 1. Each person must post 11 thing about themselves in their jurnal (blog)
  • 2. Answer the question the tagger set for you in their post and create eleven new question for the people you tagger to answer.
  • 3. You have to choose 11 person to tag and link them to the post.
  • 4. Go to their page and tell them you hate tagger him/her.
  • 5. No tag back
  • 6.No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this . You legminately (aka ready , trust with all honestly have to tag 11 people.


Harap korang paham ye HIHI ^^


Photobucket
*abaikan je pic ni ye x termasok dlm syarat ^^

11 Thing About Atin : 

  • Gilekan dunia K-POP , sampaikan Atin pandai tulis and kenal huruf hangul...
  • Minat BIG BANG expecly my bias Seung Ri
  • Jarang keluar rumah HEHE , asik dok dlm umah 
  • Kalau jumpe lelaki , atin x pndang sgt  #serious (sbb 2 atin still singel) 
  • Minat kucing , tapi x minat kucing yg suke kencing and berak dlm kawasan umah . sbb 2 x bela HIHI
  • Jarang tukar channel TV . I just bukak antara channel KBS World or ONE HD
  • Suka lauk pedas , expl udang masak pedas 
  • Tak minat pakai make-up
  • Suke dgn warne puple , pink and blue
  • Suke Online internet kat bilik je
  • x suke perempuan yg gedik  , terutama obses dgn laki perasan handsome

Soalan daripada Amni : 
1. Facebook, Twitter or Blogger? 
 - Before facebook ,  And now Blogger 

2. Tarikh lahir awak bila?
 - 20 Mac 1995

3. Which one? Cody Simpson or Greyson Chance?
 - Hmm~ due ni x minat la --'

4. Nikon or Canon? Why?
 - Canon , sebab camera Atin gune Canon HAHA

5. Pashmina or Tudung Bawal?
 - Tudung Bawal 

6. Are you KPOP addicted?
 - Yes 100% HIHI

7. Kalau diberi peluang, awak nak jumpa siapa?
 - Nak jumpe artis KPOP , expl BIG BANG 

8. Awak suka warna apa?
 - puple , blue and pink

9. Adore music tak?
  - hmm ~ x pasti tapi bole la HUHU

10. Apa azam awak untuk 2012?
  - Harapan ku . dapat kan la A+ dalam SPM *amin

11. Awak ada kenangan terindah tak? Share skit. 
 - Dapat g Efamosa kat Melaka cousin yg support. And 1s time dpt tido umah mcm ala2 english stlye and ada kolam renang kat belakang rumah 2 , kat efamosa.. Tapi bukn sekeluarge je tapi dgn Kuage besar *lagi ramai lagi meriah kan HUHU

11 Question from Atin :

1. Bukak TV/ ASTRO , Channel paling suke?
2. I Pad atau Lattop/note book?
3. Siapa nama bestfriend yang paling rapat?
4. Kalau ada boy/girl friend , awk nak die bagi Cincin , Bear , Kad atau Bunga?
5. Subject ape yg awk minat?
6. Suka Online kat?
7. Pizza pasar malam dgn pizza hut mana best lagi ?
8. Apa yg korang ingin kan selama ini , tetapi tak dapat2?
9. Kalau korang kesusahan , korang akan mengadu dekat siapa dulu ,family ? BF/GF ? membe-2 ? Why?
10. Korang suka tak kalo org lain skodeng or baca mcg korang ? why?
11. Minat K-POP? Who your Bias ?

Taggie Tag :









Ukiss Tick Tack


Tumblr_lmqcdvpud11qjh7gmo1_500_large

Ehh lagu U-KISS yang jepun punye dah sampai la HIHI..
yg OUDIO punye tau yang MV belum sampai ag
JoM dengar




Wednesday, November 23, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER

Assalamualaikum...
hmm tadi belek2 shotbox atin tadi.. 
Ada unnie Atiqah  Tag Atin untuk Join segmen ni...

Click Banner untuk Join

so atin Tag :
Kira
Fiza

FACEBOOK Video Calling


Tumblr_luzwmbnd6n1qbsd4uo1_500_large
WOW!! Hari ni best la dapat dengar suare cousin Atin yg dah lame x muncul2 kat Facebook die --' ..Nak tau sape yang atin ckp 2?? Klik SINI 

Ah` memang dah lame sngat2 la..die pun selalu sgt jarang On9 facebook..xtau la kenape ..xde mase?? byk kene wat keje? padahal PMR dah abis??..hmm x tau la ape yang die wat sampaikan berape bulan cousin atin x on9..
Memang rindu sgt2 ..Syaza ni mmg die ngn atin je rapat..xd cousin perempuan lain tapi kami x rapat macam Syaza ni..Sebab cousin perempuan yg lain 2 die jarang sangat balik kampung and mak die ngn kuage kami kat perak x mesra sgt..Tapi yg cousin 2 die canti comey , putih pulak 2..Tapi entah la kenape kami x mesra sgt dengan kuage die..

Ahh memang x sabar nk balik Perak kakak sedare kawin..Atin nk jumpe cousin2 yang lain..Rindu sama COUSIN Perak punye huhu...hmm pe2 pun Tadi , alhamdulillah la dapat jugak Atin calling2 die dari facebook 2..Dapat juagk tingok muke die tengah malam HAHA..





p/s:maaf ayat Atin ni mmg pelek2 skit..Asalkan korang paham HIHI ^^

Tuesday, November 22, 2011

Malaysia Winner


OK~ kali ni Atin x de cerite untuk KPOP punye..Tapi Atin nk cerite pasal HARIMAU MELAYAR sudah MENGAUMMMM!!!! HIHI ^_^
*


*


*

 
WOW~ hebat betul Malaysia kan...Tingok la photo kat atas 2 ->tepat jangkaan sotong tersebut dan akhirnya Malaysia menjadi juara sukan sea tahun 2011 Indonesia.<-..Alhamdulillah Malaysia menang dengan berkat doa ... X macam indon , pe orang kate gune alat sihir ato senang kate lah INDONESIA pakai BOMOH ! betul x? HUHU ...Tadi bace status kawan2 kat facebook semuenye pasal bola haha Atin x de la nk tulis status 2 sbb bersaing dengan indon yg ADD atin --' kang nnti abis dengan reply , semuenye mesti indon yg reply dengan kate2 hikmah dorang 2 kat status wall Atin kan HAHA!!!..Tapi xpe la kita xnk la gaduh2 sgt dengan orang luar kan..nnti negare x aman...

Tapi bile Atin nk tenang2 tadi , Atin dah mule rase geram pulak...Dekat facebook tadi , Indonesia macam2 uplod photo bendera malaysia --'..Dah kalah 2 sudah la..Ni nak libatkan Bendera NEGARAKU pulak ..tu yg Atin x tenang...

Korang tingok la kat bawah ni 
Semua photo2 yang Indon Uplod kat facebook

 
(alahai SIAN die kan HIHI  :D)

(Tingok! kan Atin dh ckp HARIMAU dh MENGAUM 2 HIHI XD)






p/s : Bw , Alhamdulillah la!! MALAYSIA dh bangkit semula...Dan Harimau pun sudah MENGAUMMM!!!! 

 
(HAHA harimau ku dh penat.Dan sekarang die tgh tidur dengan tenang sekali HIHI XD)



(tingok?? esok CUTI kan ! HIHI ..)