Thursday, September 29, 2011

CUKUP2 LA TU=.=

Assalamualaikum...(^ ^)
Atin dh lme nk ckp/bincang pasal ni..KPOP??semua org dh tau kan??sebut pasal kpop ni..kebanyakan fan minat cume artis KPOP guys je kan??hahahh...opsss http://matcuoi.comala dont worry atin pun suke...
sebut pasal artis kpop ..sume mmg gile2 ngn kpop ..http://matcuoi.comdan ramai yg sedar yg kpop ni fannye sume perempuan kan3^^..tp cukup2 la 2 wak...awk ni pntang la group kpop baru muncul awak minta die ni...bulan depanye muncul lg group baru dh mule plak minat group 2..2 la namenye TAMAK SANGAT...http://matcuoi.comcubelah fan2 ni pilih sorg atou lebih skit je...jgn la smpai TAMAKKKK sgt...mmg la kpop ni disukai ramai kan...tp jgn la melebihi hatnye ..maksut atin u all punye mint ARTIS..klo dh suke org 2 jgn la tmbah lg...http://matcuoi.com
macam atin^^..atin mmg la suke GILE2 ngn kpop ni...tp atin x de la smpai nk suke artis kpop ni (org baru)atin just paling2 fan pun just BIGBANG is my VIP je=='http://matcuoi.comxde pun lebih..lebih2 2 mmg la..2 just suke lagu dorg je...klo orgnye bole tahan la hihihi..ala suke2 gitu2 je..atin punye yg pentingnye BIGBANG my TORY(seungri) je haaahttp://matcuoi.comTORY ni lah yg atin paling gile2 la tp atin pun mcm korg gk...second atin MINAT SS501 just PARK JUNG MIN...http://matcuoi.com2 pun sekejab je...sbb bile minat PJM ni ..BIGBANG dh mule muncul ngn album dorg ..so atin pun dh mule beralih kembali ke V.I.P balik hihi...
ahhh setakat ni jela ye..klo cite pnjang2 kang langsong x phm ag huhu..http://matcuoi.com
p/s:harap korg jgn TAMAK ok ^^
kbyehttp://matcuoi.com

3 comments:

NurulAtiqah said...

hehe, kebanyakkn kpop fans mmg mcm tu atin..dorg mudah bertukar taste, klau ada group baru muncul, dorg pon mula minat/amik tahu pasal dorg..kadang2 unnie pon rasa minat sesetengah kpop fans ni, tak tetap..

p/s: unnie pon mcm tu, tp takde la smpai tamak nk minat semua..SHINee still my favo..hehe :)

Atin Tory said...

@NurulAtikah:hihi betul 2.dorang mmg suke tukar selera la kan unnie...atin pun plek..adoiyai...

p/s:atin pun same mcm unnie..yeah SHINEE??wow haha..

NurulAtiqah said...

ermm, tu la..tp nk buat mcm manakn dah mcm trend plak skrang..byk artis baru2 muncul..mana x rambang mata..hehe :D

atin mesti la big bang kn..loyal VIP! :)
a'ah..SHINee!!! hehe