Thursday, October 20, 2011

BOSANYE BERCINTA


Entri kali nie ATIN nak membincangkan tentang bosannya bila bercinta kalau Si dia….

Busy Body – Wah..Ini yang paling dibenci.. Semua benda dia nak tau.. Segala tindakan kau dia akan perhati.. Sampaikan tido pakai ubat nyamuk apa pon dia nak runsing.. Apekeheynyer..
Kuat Cemburu – Ini agak lemah sket.. Kau kena selalu berjaga2 bila bersama si dia.. Terpaksa mengawal semua tingkah laku.. Sampaikan kau naik muak dengan kecemburuan dia itu..
Kuat Merajuk – Adik kepada perangai di atas ni.. Memanglah merajuk tu suatu yang sweet kata orang.. Saat dipujuk itulah yang sering menjadi kenangan indah untuk kau.. Tapi kalau selalu, tak ke menyampah?
Meragui Cintamu – Setiap hari mengajukan soalan yang sama “betulke kau cintakan aku?” “apa bukti kau cintakan aku”.. Wajibkah cinta untuk ditayang? Terbuktikah cinta dengan luaran?
Berlainan Minat – Memang agak payah menghadapi situasi ini.. Andainya kau suka tengok bola, dia pula suka tengok wayang.. Tak ker runsing memikirkan jalan terbaik.. Lainlah si dia suka tengok muka mamak, takde la dia bosan bila kau tengok bola..
Mencari Kesempurnaan – Bukankah ini dah menjadi beban untuk kau… Sentiasa berusaha untuk mencapai seperti yang si dia inginkan.. Ahh.. Persetankan semua itu.. Buat cara kau.. Itu yang terbaik..
Tak Makan Saman – Semalam kau dah tegur dia, tapi hari ni si dia tetap berdegil.. Apa tak reti bahasa ke? Takkan bila dah pedas baru sibuk nak mencari sirap..
Kaki Kondem – Selalu sangat si dia mengkritik kau.. Semua rasa tidak bez bagi dia.. Senang kata lain, si dia perasan bagus.. Ahh.. Lantakla.. Janji kau suka..
P/S:nk kritik bole je..and jgn tanye Atin..sbb ni dari kwn yg post, suruh atin sebarkan kan blog2 yg lain ato kat FACEBOOK huhu