Sunday, November 20, 2011

111119 SJ SUPER SHOW 4


Tumblr_luwsrdwzld1qelkfpo1_500_large

Wahhhh~ tadi kat Facebook byk betul ELF post kat wall dorang pasal  SUPER SHOW 4 (SS4)...Banyak pulak photo2 yg dorang snap focus pada member SJ...Macam2 jenis snap yg dorang ambik HAHA..Tgk la pic2 bwh ni yg atin sempat tgk mcm2 gelagat SS4..



(OMG !!! SungMin?? HAHA)

(wahh!!HAHA yg ni menarik pakaian dorang XD)

(HAHA Super Man?? daebak)

Dah la~ ni jela dulu..nk tgk photo2 SS4?? korang tgk la kat facebook..mesti ELF byk tarok photo2 SS4 kat facebook dorg huhu..Bye2 ^_~

4 comments:

Nurul Atiqah said...

nak pergi!!! tp dgr citer malaysia last stop ss4..nape last ? :(

Atin Tory said...

@Nurul AtiqahAhh?? realy?? ..Atin x tau pun?? cube unnie tanye ELF yg lain..

:(

Nurul Atiqah said...

yup, unnie dah tnye, dorg ckp mmg betul, takpe la wlpon last, tp suju still dtg ^__^

Atin Tory said...

tp knp ekk dorang wat mcm 2??
hmm

:|