Sunday, November 13, 2011

Cadangan nak buat TUTORIAL????


Tumblr_luk2canfhc1qg2i3bo1_500_large
Ehh hari ni memang atin xde keje lol. Sejak dah mule cuti sekolah ni atin asik dok rumah makan, minum.then?? tgk TV ONE HD...Tu je la yg atin buat...sebab 2 la berat badan makin naik mendadak  ishhh3 HIHI...

Ohh ye berbalik tajuk atin.. EHH?? Atin nak buat TUTORIAL???Wow...mmg nye atin nk buat ke???ahh 2 cadangan ku sahaja LOL...xkan atin nk buat...dh la BLOG x CANTIK ...mane lah orang nk singgah blog kite kan?...Tapi kan..bile tingok blog orang ramai jugak yg buat TUTO ni kan...mmgnye best ekk?? Ahh atin pun pk macam best je buat tuto ni HIHI...

Jadi?? dengan ini atin nk try la buat TUTO/..but atin nk ubah dulu...selalunyekan orang lain buat TUTO semue START dari bahagian mencantikan blog RIGHT?? But atin nk senang2 dulu buat bahagian yg di panggil  EXTRA 

EXTRA ni mcm bahagian yg blog2 orang yg ad MASALAH blog die..Contoh:Tutorial tak jadi?? sbb ape??? Yang tu la contohnye..mabe yg ni dpt bantu orang yg bermasalah HUHU...Ahh sampai sini jelah dulu.Besok mungkin Atin START buat..Ehhh cop2..Atin kne buat baluk la Menu bar 2..Tak Menarik mcm hodoh je kan..Opss!!..Besok atin kemaskan Menu Bar dulu..baru start operasi HAHA