Monday, November 14, 2011

Cara nak tahu lagu UTube yang di kecilkan






    Tumblr_lul43ffbmi1qbsd4uo1_500_large




    Ramai kan yang letak lagu dorang, ambik dari youtube.then tarok kat dalam blog dorang...Dah la tu dorang kecilkan box lagu youtube tu sampai tak nampak tajuk nye kan.. Pengunjung yang suka dengar lagu yang dia letak tu , tak tawu tajuk lagu yang dia letak tu...So Atin dah cube try nak tau lagi utube orang..Atin nk aja korang cara nak tau lagu yg dikecilkan tu..

  1. 1. Korang pegi dekat lagu utube yg dikecilkan//box music tu




  2. 2. Click mouse yang KIRI *kenekan cursor pada Box YouTube tu..




  3. 3. Cari perkataan *Watch on YouTube*



  4. Photobucket





    4. Dah jumpa tekan la..dia akan dibawa ke laman web youtube dengan lagu tu sekali .


     Senangkan..

    SELAMAT MENCUBA

     
    • Bende ni untuk yang gune YOU TUBE je
    • Kalau yg buat HIDE kan Box utube tu maaf la..x bole lah buat huhu

    No comments: