Wednesday, November 23, 2011

FACEBOOK Video Calling


Tumblr_luzwmbnd6n1qbsd4uo1_500_large
WOW!! Hari ni best la dapat dengar suare cousin Atin yg dah lame x muncul2 kat Facebook die --' ..Nak tau sape yang atin ckp 2?? Klik SINI 

Ah` memang dah lame sngat2 la..die pun selalu sgt jarang On9 facebook..xtau la kenape ..xde mase?? byk kene wat keje? padahal PMR dah abis??..hmm x tau la ape yang die wat sampaikan berape bulan cousin atin x on9..
Memang rindu sgt2 ..Syaza ni mmg die ngn atin je rapat..xd cousin perempuan lain tapi kami x rapat macam Syaza ni..Sebab cousin perempuan yg lain 2 die jarang sangat balik kampung and mak die ngn kuage kami kat perak x mesra sgt..Tapi yg cousin 2 die canti comey , putih pulak 2..Tapi entah la kenape kami x mesra sgt dengan kuage die..

Ahh memang x sabar nk balik Perak kakak sedare kawin..Atin nk jumpe cousin2 yang lain..Rindu sama COUSIN Perak punye huhu...hmm pe2 pun Tadi , alhamdulillah la dapat jugak Atin calling2 die dari facebook 2..Dapat juagk tingok muke die tengah malam HAHA..





p/s:maaf ayat Atin ni mmg pelek2 skit..Asalkan korang paham HIHI ^^

No comments: