Tuesday, November 29, 2011

Giveaway From Korea & Sydney

Assalamualaikum and Annyeonghaseyoo!!
Ahh mesti korang plek kan *kenape la dtg blog Atin x update2 pun cerite baru? Kan2? HIHI
Xde Atin x update bukan sbb malas ke ape ke.Just sbb Atin balik kampung Perak 
Sbb MakCik Atin buat keduri kawin HUHU

Ok !Ari ni baru je Atin sampai umah ni pnt2 sempat on9 HEHE
Ohh x prasan unnie Atiqah tag Atin 
OK i join HEHE 

click banner untuk join

Syarat-syarat untuk Join :
1. Buat satu Entri dengan tajuk di atas , letak comel tu dan link kan ke entri ini.
2. Kalau nk tag kawan , anda sangat di alu-alukan untuk berbuat deminikian. Kalau x nak pun xpe.
3. Kalau korang nk follow tuan blog asal dipersilakan. Kalau x nak xpe.
4. Hantar link entri ke ruang comen ke entry zura  sebelum 25 December 2011 , jam 2 petang.

No comments: