Tuesday, November 15, 2011

Kawaii Clocks






Hye semuanya...Ok~ atin ad nak bagi korang special .tgk la contoh photo kat atas 2..Lawa kan , comel kan??WOW memang comel gambar kawaii tu..korang nak x letak kawaii clock korang kat dalam blog?? Nak sesuai , korang letaklah kat Sideber korang..Tapi dalam banyak2 blog diorang x suke letak clock lol..Ahhh tapi xpe , yang ni untuk sape2 yang berminat je bole ambik..Yang x nk bole jalan k HIHI

Korang Click link bawah ni




http://kawaiisecrets.me/clocks





  1. Pilih dan COPY kod yang korang nak tu.
  1. Then korang pergi Dashboard > Design > Page Element > Add Gadget > HTML/JAVASCRIPT
  1. Masukkan KOd clock korang dalam 
  2. HTML/JAVASCRIPT
Kalau dah dapat jangan lupa KOMEN la sikit.Atin penat2 cari clock yg comel2 ni korang main curi je x mintak dulu =='..Komen tau HUHU

No comments: