Tuesday, November 22, 2011

Malaysia Winner


OK~ kali ni Atin x de cerite untuk KPOP punye..Tapi Atin nk cerite pasal HARIMAU MELAYAR sudah MENGAUMMMM!!!! HIHI ^_^
*


*


*

 
WOW~ hebat betul Malaysia kan...Tingok la photo kat atas 2 ->tepat jangkaan sotong tersebut dan akhirnya Malaysia menjadi juara sukan sea tahun 2011 Indonesia.<-..Alhamdulillah Malaysia menang dengan berkat doa ... X macam indon , pe orang kate gune alat sihir ato senang kate lah INDONESIA pakai BOMOH ! betul x? HUHU ...Tadi bace status kawan2 kat facebook semuenye pasal bola haha Atin x de la nk tulis status 2 sbb bersaing dengan indon yg ADD atin --' kang nnti abis dengan reply , semuenye mesti indon yg reply dengan kate2 hikmah dorang 2 kat status wall Atin kan HAHA!!!..Tapi xpe la kita xnk la gaduh2 sgt dengan orang luar kan..nnti negare x aman...

Tapi bile Atin nk tenang2 tadi , Atin dah mule rase geram pulak...Dekat facebook tadi , Indonesia macam2 uplod photo bendera malaysia --'..Dah kalah 2 sudah la..Ni nak libatkan Bendera NEGARAKU pulak ..tu yg Atin x tenang...

Korang tingok la kat bawah ni 
Semua photo2 yang Indon Uplod kat facebook

 
(alahai SIAN die kan HIHI  :D)

(Tingok! kan Atin dh ckp HARIMAU dh MENGAUM 2 HIHI XD)






p/s : Bw , Alhamdulillah la!! MALAYSIA dh bangkit semula...Dan Harimau pun sudah MENGAUMMM!!!! 

 
(HAHA harimau ku dh penat.Dan sekarang die tgh tidur dengan tenang sekali HIHI XD)



(tingok?? esok CUTI kan ! HIHI ..)

No comments: