Wednesday, November 16, 2011

Menipu hanya sebab FOLLOW???


Follow [ k a w a i i s e c r e t s . me ] for more kawaii photos ♥
Ahh...pukul 10 malam tadi semue dah nk tido~ Atin kalau ikutkan mmg dah nk tido jugak..tapi sebabkan atin dh cuti sekolah ni..ape lagi x nak la tido awal2 kan HIHI...So bile belek channel TV , Atin tgk banyak tajuk yg xbest je kan..Ahh atin pun x tau wat ape sebab mate still masih x boleh tido lagi..Jadi atin pun cadang nak sambung tingook DVD Drama Korea tajuknye (That Fool)..Best cite ni HIHI..Atin belum tingok sampai abis ..Tadi bukak disd 2...*Ahhh seronoknye tingok lawak drama 2 huhu..

Ahh~ x sampai berape minit , belum abis lagi episod nye , tibe2 pulang ad orang kelua dari bilik..Tingok2 Abah atin muncul ~_~...Ingatkan die Keluar bilik nak pegi tandas..tingok2 atin tengah shok2 tgk darama That Fool , abah cakap "ehh dh la 2 abah nk tingok WWE ni"..la eleeee ==' tibe2 muncul abah nk tgok WWE pulak~ ~_~...atin pun ckp la "ehh?? la bile pulak abah bangun ni?? ingat dah tido . ni tibe2 pulak muncul nak tgk TV..kacau  la abah ni , adik baru je nk senang2 tgk drama best ni --' " atin pun beredar la..xnk la lawan ckp ayah kan?..So atin ngn mrh dalam ati ,  terus ke bilik atin..bukak tenet HUHU..


*Eh pe yg atin merepek ni?? tajuk tulis pasal lain? Atin tulis pasal lain? ... IShhh korang ni x reti saba pulak nk dengar cite ni...hmm~ yela2 atin pegi ke tajuk lain pe yang atin maksut kan tajuk tersebut  JENG JENG JENG~ 

*

*

*

OK..dh sedia??*SUDAH ...Ok..korang perasan x ramai yang shoutbox dorang asik tulis *FOLLOW sini , jangan lupe FOLLOW saye balik* kan? ramai kan yg tulis mcm 2 kat shoutbox yg die walking 2...But yang 2 Atin xpe la , still bole terima sebab die IKHLAS nk FOLLOW kite kan?? Tapi yang ni lain pulak cerite...Dorang tulis kat shoutBox katanye *saya  FOLLOW tau , jangan lupe FOLLOW saye balik k* Yang ni memeang atin x bole terima *Ehh knp x bole terime?? Bukan ayt 2 same je ke kat ayat lagi satu? * hmm memang same..Tapi korang perasan x?? die kate die DAH FOLLOW kite?? Tapi bile Atin sign In blog atin..jumlah FOLLOWERS still same?? So~ maksut Atin. Orang 2 kate die Dah FOLLOW kite?? TApi Atin tingok jumlah followers same je still macam semalam..maknenye jumlah 2 x meingkat pun? Ahh korang x phm lagi ek?? 

Contoh : semalam jumlah followers still lgi 100 orang yg follow kite...bile belek2 shoutBox? dlm 5 atow 6 orang taip *saya follow awk.jgan lupe follow sy balik ye* dh la 2 , ayat dorang yg same je~...atin kalo ikutkan memang selalunye malas nak sign in blog..Just bace shoutbox terkini je..SO~ atin dengan bengongnye terus la balas pengunjung 2 balik and FOLLOW blog die balik...Bile je atin terase nk sign in..tiongok home tibe2 jumlah FOLLOWERS still lagi 100 orang yg follow...Ahh atin pun time 2 bengang gile2 lol..x bole sabar je ngn pengunjung blog tertipu 2 ~_~...So mulai and saat ini atin bace dulu shoutbox atin.Kalo orang 2 ad yg tulis follow atin 2..atin bia dulu. Then kalau rase nk sign in blog , tingok follower yg dh follow atin tp atin belum follow , baru atin balas dengan ikhlasnye follow orang 2 balik...kalo yg lain 2 cume penipu kate nye follow ahh jgan harap la....

p/s : So sape2 yang terase 2 xyah la nk perli2..and pengunjung lain , atin igtkan agar korang jangan saje2 je nk tingok , x bace ape2 pun berite dlm blog kt , terus je g shoutbox tulis sy follow awk.jagn lupe follow sy balik..ahh 2 terime kasih saje la ye sbb dtg je padahal x follow..mmg pengunjung 2 x ikhlas langsong..cume saje je semate-mate nk banyakkan tempat follower die..ahh terime kasih je la..sebab 2 la atin x tarok tempat follower..kang abis die keje kan pengunjung2 followers atin 2..HUHU..

Seungri-005_large
~tgk la , mcm ni la muke Tory ,muke x ikhlas HIHi ^^..
entah2 same jugk muke org yg x ikhlas huhu~





p/s : Yang rakan2 follower atin ni terima kasih ye ^_~...harap yang atin follow blog awk semue atin IKHLAS k.. peace ^^..Atin sebenarnye baik orangnye..tp dh ad pulak org yg buat jahat kat atin 2..mane x mrahnye atin ~_~But jgn risau hari ni je atin hilang sabar,,besok2 2 Insyaallah atin dh rede balik HIHI ^_~



Seungri_by_sakuranakajima-d3br0r2_large_large
ahh yg ni baru la muke ikhlas Tory.HIHI ^_~

SEKIAN TERIMA KASIH

3 comments:

Nurul Atiqah said...

sabar atin.
unnie pon byk kali jd mcm tu..pastu unnie unfollow dia balik..hehe :D
sbb tu unnie mlas nk hide follower..takut nt ada yg menipu..biar je la follower tu kt sidebar wlpon agak menyemak -.-'

Atin Tory said...

@Nurul Atiqahhuhu.. yeah.. u right unnie ^^
xpe la 2 mungkin nk bagi nasihat saja pd pengunjung2 lain..

Atin Tory said...

@Nurul AtiqahBw gomawo unnie :)