Sunday, November 20, 2011

Minta Maaf :(


Follow [ k a w a i i s e c r e t s . me ] for more kawaii photos ♥
wah... Atin baru perasan yg Atin rupe - rupenye tak follow kak Lyssa??? OMG!! :( ...Atin mintak maaf la kat kak Lyssa sebab x follow....mase mule2 1st Time wat blog bulan 1 ..And my 1s time jugak lalu blog kak Lyssa...Sebab dalam  Blog kak Lyssa ad byk tuto.Tapi baru hari ni atin perasan yg Atin x follow..ahh ni semue salah ATin .Yela masok blog kak Lyssa , nmpak tuto trus ambik , ehh i mean belajar wat blog dari situ :D..
(tgk 2 muke kak lyssa mcm nk mrh je kat Atin ~_~ )
Sorry kak Lyssa  ^_^

Ahh maybe Atin time 2 x fasih lagi nk belajar blog kot.. Sebab 2 la Atin terlajak sampai x terfollow blog kak Lyssa yg sweet 2 huhu...Padahal facebook and fan page kak Lyssa semue atin dh Add and LIKE page nye ~_~tapi x follow blognye.(ohh yg Twitter 2 x termasok ye sbb Atin punye twitter dh x bole bukk .acc problem ).x ke peleknye 2?? HAHA... Ahh pe2 pun Atin mintak maaf la byk2 kat kak Lyssa ye..harap2 kak Lyssa maafkan Atin dari hujung rambut sampi hujung kaki huhu ^_^ peace .....

(harap kak Lyssa maafkan atin ye)
(and buat muke manis kat atin ye HIHI ^_~ )

p/s : Maaf  kak Lyssa  .kalo ayat atin ni buat pening kepala kak Lyssa bile bace HIHI..tp pe2 pun Atin minta maaf byk2 kat kak Lyssa ..PEACE ^_~

1 comment:

Atin Tory said...

Maaf tulisan kecik..harap bole bace lah HIHI

:) :D