Friday, November 18, 2011

School Holiday 2011


Tumblr_lukirlvj3o1r4uzdjo2_r1_400_large
Ahh..ad mase Atin update , kalo xde mase atin mabe atin busy HUHU..semalam Atin tido pukul 3 pagi~ wohh!! Dah syat kan ...bukan x bole tido , Atin kne tolong orang hiaskan blog orang 2.. *siape? Atin just hias je .. biase la blog baru kan lain daripada blog lama kan2.. Nak tingok?? Boleh je SINI ...NI blog tuan tanah nye Ina ^^..But sory la kalo atin hias 2 x lawa...Ehh tu belum siap lagi..Besok kne sambut buatkan HEADER die pulak huhu.. OK la tu je HIHI 
Jom Bace Cerita Baru

*


*


*
Wow !!! hari ni mesti student2 happy , sebab hari ni hari last dorang sekolah HUHU... Atin memang dh cuti awal dari dorang HAHA... Mesti time cuti sekolah ni dorang bercadang nk g Holiday , Shopping or Balik kampung kan2..Yela kat kampungkan bab2 cuti sekolah je mesti ade je kenduri KAN ... Ala macam Atin x tau..Atin pun macam 2 jugak . Cuti sekolah ni 25 November ni atin balik Perak ..Woh Dah la atin sekarang ni dah dok Johor , kampung pulak yang dah jauh.. Johor --> Perak ??? OMG ...Ni kalo xnk jem ni kne bergerak lepas subuh ni  aigoo --' ...Ni la payah ni .Dulu dok KL xpe la jugk kan..ahh xpe la lagi pun mmg dah lame x balik Perak sejak pindah Johor taun ni punye...26 ni pulak kakak sedare atin kawin. atin kene tolong dorang bungkuskan barang2 ape ekk panggilnye?? HAHA sorry atin x tau panggil ape ... hmm OK la Atin pun tengah asik ulang lagu BIG BANG je nii , kalo x pasang lagu Big Bang Atin x dapat la nk tulis ape2 kat sini ..Bye2

 
SELAMAT BERCUTI ... Kalau dah cuti 2 jangan nak merempit x tentu pasal ye bagi student laki2.. 

No comments: