Wednesday, November 16, 2011

Rumah banyak makhluk


Tumblr_luea8rsfsp1qam37lo1_500_large
Ahh...semuenye sudah reda ye..harap yang Entry yang lepas 2 just nk nasihat saje.Ehh ad yang belum bace?? mari2 pegi ENTRY NI.jagn la marah2 ye..sbb yg 2 maybe mmg betul ad yg pernah terjadi sebelum2 nye..harap yg terase 2 mintah maaf..WE FRIEND k..atin xnk la gaduh cume sebab entry semlm... Ahh atin atin cerite bende lain pulak lah..

*


*


*

Ha...ni lain cerite..yg entry sebelum 2 semue dah reda k...

Adoh2 ~_~ !! sejak pindah rumah ni.mula2 dok KL pindah pulak ke JOHOR...macam2 makhluk la yang datang rumah atin ni hmm --'...ingat sekor makhluk je yang datang..ni berkumpulan lak 2 adoiyaiii !!Atin pun x tau la nak buat ape..Ehh jangan ingat kat KL xde makhluk... kuaters tentera tempat atin tinggal kat desa tun hussein onn ,KL , kalau korang nk tau mesti korang terkejutkan ...yela walopun KL bandar yg besar..tapi kalo rumahnye x bersih mmg xkla kan HIHI...So ~ mase atin dok kat kuaters tentera DTHO dulu..ad makhluk ni mmg sush la nk mati..kalo mati yang lain makin byk..sebab ibu makhluk 2 bile die ambik darah kite , ibu makluk 2 x sampai bape hari die dah melahirkan anak byk pulak 2..So jadi la sarang die kat tempat kite ~_~...Ni belum lagi..ad lagi..kalo makhluk 2 mati ide akan TINGGALKAN KESAN  kat kite haha pelekkan huhu...ala macam kalo manusia mati TINGGALKAN NAMA kan?? yg ni makhluk punye lol HUHU...Dah la 2 , kesan die memang amat pahit la...Makhluk 2 mati ad tinggalkan darah right? Adoh~bau darah die..ISH3 memang peningkan kepala kite =="...bau nye busuk2 ya amat lol...Darah kite pun xde la busk sgt kan..yg ni bau darah makhluk 2 mmg amat2 busuk...

HAHA !! korang nak tau ekk makhluk 2?? makhluk ni adalahhhh~ PIJAT...Ahh tau ke?? yg x tau 2  xpe la HIHI....yg tau 2 mesti korang gelikan huhu...Pijat ni la yang selalu je kacau ..die muncul atow senang kate lah..tempat die buat sarang adlah kat celah2 .. ala mcm tempat yg kecil.tempat 2 yg selalu die buat sarang..kalo malam je die muncul kat kat kite HUHU..bile mati berbau ~_~...Makhluk 2 muncul mase 2006..jumpe kat celah2 bantal kat katel abang Atin..pastu dh merebak kat tempat lain...

OK 2 kat KL kan...Sekarang kat Johor pulak~_~..ala johor ni kat rumah kampung right???mesti yg utama nye byk nyamuk right?? 2 lain la cerite sbb mmg dh wujut....Yang tempat atin ni makhluk pagi lain..malam punye pulak muncul makhluk lain pulak ~_~...pagi2 makhluk yang muncul ni LALAT ~_~..yang ni mmg sush la nk semburkan ...Tiap2 hari mak atin kene pasang tempat serangge. gune pekat , kurangla skit...yg malam punye pulak ni~_~ x tau la nk gune ape...malam2 sekumpulan CICAK merayau kat atas...Yang atin geramnye ,  cicak 2 suke sangat muncul kat tantas lol....adoiyai HUHU..ahh atin pun x tau la nk ckp..mmg hari2 cicak muncul malam2..K lah dh kul bapa ni?? malam nk tido dah semue huhu.. bye2

p/s :sory ye kalo tulisan ni kecil huhu

No comments: