Saturday, November 5, 2011

Tag again and Again :D

Tumblr_lu31srfucn1r5u0yvo1_500_large
Photobucket
Assalamualaikum and annyeonghaseyo...
weee...ahh tenet atin minggu ni memang SIPUT =='
hish~sampai ad orang bg TAG pun atin x sedar hihi..

Setelah ku belek2 shoutBox...ad adik COMEY ni bg TAG kat me ^^
ahh lupe adik comey 2 is adik Ani
Bw thnkx la buat adik comey ni sbb bg Tag kat akak Atin ni huhu ^__^
lagipun mmg ari ni mood makin baik hihi..
ahh tnpa membuang masa~ JoM bace SoalaN yg dik comey kite ni bg huhu..
*

*

*
1. siapakah org yg paling anda syg selain daripada PARENTS n FAMILY  korang ?
  - Ahhh~ my bestfriend ERNEST and SYITAH 

2. apakah yg korang ingin kan selama ini , tetapi tak dapat-2 
   - nak sangat jumpe artis2 KPOP secara FACE to FACE..tapi x mampu nk bli TIKET ~_~

3. kalau korang kesusahan , korang akan mengadu dekat siapa dulu ,family ? BF/GF ? membe-2 ?
   - selalunye member is ERY

4. korang benci siapa ?
   - paling benci perempuan yg GEDIK 

5. korang suka tak kalo org lain skodeng or baca mcg korang ?
   - omoo?? hihi bole2..atin x marah siapa yg skodeng2 msg atin ..sbb atin xde pun msg ngn LELAKI //nombo laki pun x de dlm phone atin only DAD and my BROTHER

6. korang suke lelaki yang macam mana ? kenape ?
   - terus terang la ye~atin suke laki yg JUJUR  *sbbnye? xde kut hihi

7. sweet memori korang ialah semasaa .... ?
   -mase 1st time pegang BOWLING then main ^^..dh la 1st time...mesti ad kesalahn kan?? hiihi..yg lelakarnye,bowling patutnye balik terus ke depan kan?? tp atin main terpelanting kat belakang hihi ^^..nasib baik x kene cousen..dorang ketawakan ade la huhu..//malu nye ~_~

8. lagu ape korang suke yg membolehkan korang teringatkan kpde yg TERSAYANG ? xD 
   - lagu BIG BANG ~yg ingt org tersayang 2 xde la ye huhu //maaf sbb x jiwang

9. namakan BESTIE korg yg selalu ader ketika korang susah ..
   - Ernest and Masyitah

10. kalo budak laki/prmpuan pukul korg , korng blas blik or korng buat tak tahu ? knp ?
   - maybe balas balik ,pukul sbb dorang buat dulu so~ kt balas la balik huhu









ahhh selesai tugas ku.ahh..maaf jikalau ayat atin di atas agak melampau nye...bialah~ maybe kate2 atin di atas bagi sedikit info pade org yg TERASE 2 huhu..






No comments: