Thursday, November 24, 2011

Things About Atin Tory ^__^


Tumblr_lv2b4r0pan1qg2xn7o1_500_large
Hmmm OK .Tadi Atin belek2 ShoutBox... Cik Amni Tag Atin la ^_^
Yang lain sikit sebab kene ramai orang yg kt patut tag kan
Tapi sebelum Atin nak Tag orang lain 
Cik Amni Ada bagi syarat dulu huhu..

  • 1. Each person must post 11 thing about themselves in their jurnal (blog)
  • 2. Answer the question the tagger set for you in their post and create eleven new question for the people you tagger to answer.
  • 3. You have to choose 11 person to tag and link them to the post.
  • 4. Go to their page and tell them you hate tagger him/her.
  • 5. No tag back
  • 6.No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this . You legminately (aka ready , trust with all honestly have to tag 11 people.


Harap korang paham ye HIHI ^^


Photobucket
*abaikan je pic ni ye x termasok dlm syarat ^^

11 Thing About Atin : 

  • Gilekan dunia K-POP , sampaikan Atin pandai tulis and kenal huruf hangul...
  • Minat BIG BANG expecly my bias Seung Ri
  • Jarang keluar rumah HEHE , asik dok dlm umah 
  • Kalau jumpe lelaki , atin x pndang sgt  #serious (sbb 2 atin still singel) 
  • Minat kucing , tapi x minat kucing yg suke kencing and berak dlm kawasan umah . sbb 2 x bela HIHI
  • Jarang tukar channel TV . I just bukak antara channel KBS World or ONE HD
  • Suka lauk pedas , expl udang masak pedas 
  • Tak minat pakai make-up
  • Suke dgn warne puple , pink and blue
  • Suke Online internet kat bilik je
  • x suke perempuan yg gedik  , terutama obses dgn laki perasan handsome

Soalan daripada Amni : 
1. Facebook, Twitter or Blogger? 
 - Before facebook ,  And now Blogger 

2. Tarikh lahir awak bila?
 - 20 Mac 1995

3. Which one? Cody Simpson or Greyson Chance?
 - Hmm~ due ni x minat la --'

4. Nikon or Canon? Why?
 - Canon , sebab camera Atin gune Canon HAHA

5. Pashmina or Tudung Bawal?
 - Tudung Bawal 

6. Are you KPOP addicted?
 - Yes 100% HIHI

7. Kalau diberi peluang, awak nak jumpa siapa?
 - Nak jumpe artis KPOP , expl BIG BANG 

8. Awak suka warna apa?
 - puple , blue and pink

9. Adore music tak?
  - hmm ~ x pasti tapi bole la HUHU

10. Apa azam awak untuk 2012?
  - Harapan ku . dapat kan la A+ dalam SPM *amin

11. Awak ada kenangan terindah tak? Share skit. 
 - Dapat g Efamosa kat Melaka cousin yg support. And 1s time dpt tido umah mcm ala2 english stlye and ada kolam renang kat belakang rumah 2 , kat efamosa.. Tapi bukn sekeluarge je tapi dgn Kuage besar *lagi ramai lagi meriah kan HUHU

11 Question from Atin :

1. Bukak TV/ ASTRO , Channel paling suke?
2. I Pad atau Lattop/note book?
3. Siapa nama bestfriend yang paling rapat?
4. Kalau ada boy/girl friend , awk nak die bagi Cincin , Bear , Kad atau Bunga?
5. Subject ape yg awk minat?
6. Suka Online kat?
7. Pizza pasar malam dgn pizza hut mana best lagi ?
8. Apa yg korang ingin kan selama ini , tetapi tak dapat2?
9. Kalau korang kesusahan , korang akan mengadu dekat siapa dulu ,family ? BF/GF ? membe-2 ? Why?
10. Korang suka tak kalo org lain skodeng or baca mcg korang ? why?
11. Minat K-POP? Who your Bias ?

Taggie Tag :









No comments: