Tuesday, December 20, 2011

FOCUS FOCUSs FOCUSSSSSSSSSS !!!!!!


Tumblr_lu7hn6valp1qgndkuo1_500_large
Aiii baru je bape hari Atin x update update blog ni , ade jugak orang tanye ' Lame atin x update blog? ' ..Ehh yeke?? hmm i tu baru bape hari je .. Klo sebulan x update? nampaknye makin ramai la yang tanye hahaha... Xde pape lahh .. atin cume malas je nak tanye update2 ni.. pasal cite ade tp nk taip 2 la malas ya amat amat lahhh huhu... 

Hmm tapi kali ni memang Insyaallah atin x update dalam beberape hari orrr maybe dalam seminggu ni x update .. pasalnye?? ohh maybe pasal lagi seminggu beb nak sekolah .. gile x de buat ape2.. lagi pun atin taun 2012 atin SPM .. 2 la xde wat ape2 pun persediaan ... Hmm maybe atin akan update blog dalam seminggu sekali kot... Kot kot lahh ye huu...

Ohh ye.. lagi pun minggu ni abang atin balik .. So tengah buat persediaan g jalan2 sekitar KL nnti... sebelum 2 ambik die dulu kat PD then trus cauuu kkkk ^_^

p/s : Ehh tajuk nye xde kene mengene pun?? haha maybe atin ni NGENG terlebih sgt kot huhu..

No comments: