Monday, December 5, 2011

Miss My Blog


Afy_j2fcqaaw01i_large

Assalamuaikum and Annyeonghaseyo...
OK Atin tau mesti member2 Blog hairan ..Awat Atin Tory ni lamo sudah x mengupdate Blog ni??..HIHI ok2 terus terang la atin waktu2 mcm ni mmg mood x bole nk update bukan ape just sbb atin bosan and malam malas malas malas mlas!!!!! nk on internet ..sbb internet atin lebab balik..pasal ape?? pasal Atin tension gile2..mase internet dh pulih Atin tingok Sesame Player Infinite ..Sape tgk?? HAHA Atin mule2 mmg tgk yg part je..yg unnie Atiqah kasi 2..Tapi Atin bosan Atin tgk la dari episod pertama sampai THE END dalam masa satu hari je....Dan kalo koorang nk tau..Atin tgk cite 2 dari pukul 11:00 malam sampai ----> 5:00 pagi subuh..Atin langsong x rase ngantuk time 2, abis time 2 jugak...Yang Atin bengap sgt ni sbb Atin terlupe nk downlod ~_~..Mmg Bengong kn??..Dh la best, sampai terlupe nk downlod, 2 yang Atin trus bengang then dh mls nk on9 tenet HAHA..Pasal 2 je..hmm OK la...Atin pun tgh bosan2 mcm ni slalu tgk cite MY GIRL or MY GIRLFRIEND is GUMIHO je nii!!..walopun dh tgk abis ..Tapi macam hari2 atin ulang cite ni sbb ape?? sbb BEST gile2 HIHI..Yang bestnye sbb Atin suke dengar lagu dorang dalam drama 2 HAHA.. 




p/s: ahh tgk la..tengah bosan2 mcm ni mule lah Atin merapu2 je KAN ... hmm..Atin kne makan ubat ni HIHI k Bye2 

No comments: