Tuesday, December 6, 2011

My HandPhone Missing


Tumblr_lvpjnop2cp1qzc5oko1_500_large
Ok.. Atin terus terang lah.Korang kan perasan, *asal atin mmg dh lame x layan Blog Atin..And korang perasan Atin sejak balik dari Perak sbb ad buat kenduri, Atin x update blog lame sgt??..Hmm kalau korang nk tau, sebenanrnye Atin punye PHONE ad orang curi mase Kenduri kat perak 2..Atin time 2 mmg busy gile2, sbb atin kne layan orang kat luar 2,and kne jage hadiah2 org kasi 2...Yelea, kirenye Atin ni macam bodigat la *sory x pndai eja .. So, mmg time 2 busy la kate kan HIHI..Yang dok umah layan TV cume adik sedare jela kat situ pun.Phone Atin ad kat sebelah TV.Kalo bole mmg atin nk pegang sbb tengah tunggu kawan atin call,Atin ad jemput die datang kenduri 2. Jadi Atin pun biala phone Atin Kat TV,tapi atin letak , i mean phone Atin selitkan kat control...Lagi pun mmg Atin malas nk pegang sbb Phone Atin baru je abis changer *betul ke eje? HIHI  ..

Then , Atin macam rase x sedap ati je , atin pun pe lagi , masok umah tenang sekejab then g dapur jab , sampaikan kamera pun atin lupe nk ambik , tp x ilang sbb cousin Atin pegang kan HIHI... then Atin pun terase nk macam call kawan atin yg atin jemput 2..Atin pun bergerak. Bile je dh sampai tempat di tuju ,  x nmpak handpon atin kat sebelah TV , just nmpak control je.. OMG atin pun dh lemah badan rehat sekejab kat kerusi sambil cari handpon..Dan akhirnye x jumpe pun ~_~ ..atin tanye kat adik2 sedare , sbb dorang dok kat depat TV dari tadi..So sbb 2 atin tanye dorang..dorang ckp ape?? X tau?? OMG..Time ni Atin dh bengang , ternmpak pulak mama atin masok umah then dok sebelah atin . atin takut la nk ckp perkara sebenar , tp atin dh x bole pasal cari2 xde pun..Atin ckp la kat mama yg hanpon atin hilang..Mama atin pun suruh la atin ambikkan handpon mama atin..Ohh! baru dapat idea , atin buat miscall nmber atin *sory mmg x terpikir .Tapi nk tau sape yg jawap?? Die ckp ' Number yang anda dail tiada dalam perhidmatan , sila cube sebentar lagi '.. Pehh!! atin pk orang betul HAHA...

Jadi~ terus teranglah , atin punye handpon memang ada makhluk curi..Tapi wat ape la nk curi2 handpon Atin --' .Xde faedah langsung nk curi..Bukannye menarik pun handpon atin 2 , Made in China ape la sangat KAN2...Lagi pun handpon 2 pun mmg dh nk rosak .. die punye number x clear dh..2 pun nk jugak ke?? aigoooo --' ...Kalau nk ambik la tapi bagi la balik SIM Kad dengan memory kad Atin 2..dh la dlm 2 sume K-POP punye lagu and Photo BIG BANG atin..2 je yg atin nk..yg lain2 ambik la..Yang lain2 kirenye Atin HALAL kan jela ye HEHE !!!!

Tumblr_lvh1epf4v61qcp4bto1_500_large

No comments: