Wednesday, December 14, 2011

MY NEW FACEBOOK SKIN ^0^

Sebelum 2 tengok la pic bwh ni ^^

Ehh?? kat facebook , ramai tanye atin ' macam mane buat skin kat Facebook ni? ' ..Laaa?  --' .. Bende ni mmg dah lame muncul kat facebook , ad yang bagi link ..bende skin ni dh lame wujud bulan 2 lagi.. Ade jugak orang facebook yang x tau , tibe2 je ad muncul skin kat facebook atin?? HAHA ...Atin pk dorang dh tau , bukan skit tapi ramai x tau ..Tapikan sekarang dh ad kat HOME fb 2.. Ade logo (+) ..Nampak x?? klo x nmpak korang cube klik atin punye pic atas 2...perhati kan , ada warne logo biru 2?? nmpak kan??? ..Ahh mesti nampak 2.. hmm kalo x nampak jugak korang bole pegi kat SINI  ..Kat situ korang boleh pilih la...Kalo x nk atau pun korang rase2nye x de keistimewaan .. Atau korang nk buat sendiri?? Boleh je..Ada tulis kat situ...

Tapi memang betul la..x tau pun ade orang x tau pasal backgrund ni ... Xpe la pe2 pun atin dh bagi link ..korang bole buat la ... Yang bawah ni kawan punye.. HAHA die minat 2PM huhu

klik untuk besarkan

No comments: