Thursday, December 15, 2011

SYUKUR HIDUP BALIK BLOG ATIN NI


Tumblr_lw7yf5mhed1qagqqso1_500_large
HAHA , tadi perasan x atin naik tension tadi , rupe - rupenye boleh selesai jugak masalah tadi HAHAHA...Ok korang x tau ekk?? Tadi , atin ad la sign in Blog , tibe - tibe je bile nk masok ke Design --> Page Elements , ade problm .. Nak tau ape problm nye?? Tingok bawah ni


Ni la yang atin ckp tadi 2... Pehh time tu mmg atin dh naik bengang , tapi nasib baik atin x menangis HIHI >_< .. X pasal2 bende ni atin naik bengang ... Then atin pun bagi tau la kak Lyssa tentang masalah ni.. bile tengok balik , rupenye kak Lyssa pun dh terkene bende 2 HAHA .. Tapi x pe la , dh OK balik sebab dapat arahan dari Blog kak Lyssa yang INI  .. Dan akhinye baru selasai HUHU .. Alhamdulillah 

Tapi masih pk2 , kenape bende ni tibe2 muncul?? macam dh nk masok Virus je kan? 


No comments: