Friday, December 16, 2011

TERKEJUT ALEXANDER MUNCUL KAT 8TV(CELEBRITY CHAT)


Tumblr_lq1e6apnhn1qfj7aoo1_500_large
Hmmm , bosan la channel ni!! Ehh?? channel ni best ke?? Jom nk tingok la!!.. Ehh x best pulak , tukar la channel lain !!..Ahhh best2 .. 
 
13 minit kemudian ~

Ehh iklan pulak --' ..hmm nak info jab tengok cite ape lagi yang best ... ehh Channel 705 Kpop ^_^... Alamak iklan lagi ...hmm naik ats skit la g channel 708 pulak...HIHI

1 minit kemunculan ~

Ahhhhhhhh!!!! *menjerit x kuat pun .. Ni?? ni ? ni?? bukan Alexander (U-
-KISS) ke?? *perhatikan dengan mata tajam ....OMG!!!!! betul la , A~ Alexanderrrrrrrrrrrr!!!!!! OMG die kat 8TV Celebrity Chat LIVE ~

Pehhhh , time ni memang atin terkejut gile2 , Bw pasal Atin pun minat Xander  HAHA..Pehh memang terkejut beruk tadi , tibe2 je die termuncul kat channel 8TV tadi... memang x boleh bayangkan Xander muncul betul2 LIVE la tadi ... Tapi atin pelik jugak la , pasal die punye Showcase nye hari AHAD ni~ .. hari ni hari Jumaat kan?? ..Ma'ai awalnye die datang Malaysia hari ni?? X penah - penah pun artis K-pop datang lebih awal sebelum show die kan.. wahh memang x dapat bayangkan tadi tengok die kat 8TV LIVE tadi tuuuu~. hmmm malam ni pukul 12:45 nak tengok 8TV jab..Mane la tau Xander muncul LIVE lagi dengan Baki pulak huhu..

Bawah ni photo yang sempat atin ambik mase Xander kat rancangan Celebrity Chat petang tadi huhu
*

*

*
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
tengok tu Baki ngn Xander huhu


No comments: