Wednesday, November 30, 2011

2011 Mnet Asian Music Awards

*Mnet* hosted its* 2011 Mnet Asian Music Awards* (‘*MAMA*‘) at the Singapore Indoor Stadium, attracting stars and performers from both Korea and around the world.

Hai2 Assalamualaikum and Annyeonghaseyo..
Wahhh semue facebook kecoh tingok MAMA semalam kat 8TV HAHA..
Yang datang cume  BEAST , 
SUJU , SNSD , Miss A , 2NE1 .
Tapi yg ramai x puas ati bile tingok hyunseung dengan hyuna KISS??
Ahh itu bende biase je bagi Atin..yg kecohnye B2UTY ye??
Tapi Atin suke sgt bile tgk Actor datang untuk menyampai hadiah kat pemenang2..
Ramai jugak actor yg atin minat,dorang dtg? HIHI..
Adoh Atin lagi x puas hati sbb BIG BANG tercalon tp x menang --' ..
Ramai jugak la yg x puas hati..igt yg  BEAST , 
SUJU , SNSD , Miss A , 2NE1 dtg cume nk buat persembahan je
rupenye dorang datang sbb dh tau yg dorang tercalon dlm MAMA and dh tau dorang akan menang --'
Sedih Atin sbb BIG BANG x menang MAMA..
Tapi xpe la 2NE1 menang pun jadi lah HIHI

Tuesday, November 29, 2011

Giveaway From Korea & Sydney

Assalamualaikum and Annyeonghaseyoo!!
Ahh mesti korang plek kan *kenape la dtg blog Atin x update2 pun cerite baru? Kan2? HIHI
Xde Atin x update bukan sbb malas ke ape ke.Just sbb Atin balik kampung Perak 
Sbb MakCik Atin buat keduri kawin HUHU

Ok !Ari ni baru je Atin sampai umah ni pnt2 sempat on9 HEHE
Ohh x prasan unnie Atiqah tag Atin 
OK i join HEHE 

click banner untuk join

Syarat-syarat untuk Join :
1. Buat satu Entri dengan tajuk di atas , letak comel tu dan link kan ke entri ini.
2. Kalau nk tag kawan , anda sangat di alu-alukan untuk berbuat deminikian. Kalau x nak pun xpe.
3. Kalau korang nk follow tuan blog asal dipersilakan. Kalau x nak xpe.
4. Hantar link entri ke ruang comen ke entry zura  sebelum 25 December 2011 , jam 2 petang.

Thursday, November 24, 2011

Things About Atin Tory ^__^


Tumblr_lv2b4r0pan1qg2xn7o1_500_large
Hmmm OK .Tadi Atin belek2 ShoutBox... Cik Amni Tag Atin la ^_^
Yang lain sikit sebab kene ramai orang yg kt patut tag kan
Tapi sebelum Atin nak Tag orang lain 
Cik Amni Ada bagi syarat dulu huhu..

  • 1. Each person must post 11 thing about themselves in their jurnal (blog)
  • 2. Answer the question the tagger set for you in their post and create eleven new question for the people you tagger to answer.
  • 3. You have to choose 11 person to tag and link them to the post.
  • 4. Go to their page and tell them you hate tagger him/her.
  • 5. No tag back
  • 6.No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this . You legminately (aka ready , trust with all honestly have to tag 11 people.


Harap korang paham ye HIHI ^^


Photobucket
*abaikan je pic ni ye x termasok dlm syarat ^^

11 Thing About Atin : 

  • Gilekan dunia K-POP , sampaikan Atin pandai tulis and kenal huruf hangul...
  • Minat BIG BANG expecly my bias Seung Ri
  • Jarang keluar rumah HEHE , asik dok dlm umah 
  • Kalau jumpe lelaki , atin x pndang sgt  #serious (sbb 2 atin still singel) 
  • Minat kucing , tapi x minat kucing yg suke kencing and berak dlm kawasan umah . sbb 2 x bela HIHI
  • Jarang tukar channel TV . I just bukak antara channel KBS World or ONE HD
  • Suka lauk pedas , expl udang masak pedas 
  • Tak minat pakai make-up
  • Suke dgn warne puple , pink and blue
  • Suke Online internet kat bilik je
  • x suke perempuan yg gedik  , terutama obses dgn laki perasan handsome

Soalan daripada Amni : 
1. Facebook, Twitter or Blogger? 
 - Before facebook ,  And now Blogger 

2. Tarikh lahir awak bila?
 - 20 Mac 1995

3. Which one? Cody Simpson or Greyson Chance?
 - Hmm~ due ni x minat la --'

4. Nikon or Canon? Why?
 - Canon , sebab camera Atin gune Canon HAHA

5. Pashmina or Tudung Bawal?
 - Tudung Bawal 

6. Are you KPOP addicted?
 - Yes 100% HIHI

7. Kalau diberi peluang, awak nak jumpa siapa?
 - Nak jumpe artis KPOP , expl BIG BANG 

8. Awak suka warna apa?
 - puple , blue and pink

9. Adore music tak?
  - hmm ~ x pasti tapi bole la HUHU

10. Apa azam awak untuk 2012?
  - Harapan ku . dapat kan la A+ dalam SPM *amin

11. Awak ada kenangan terindah tak? Share skit. 
 - Dapat g Efamosa kat Melaka cousin yg support. And 1s time dpt tido umah mcm ala2 english stlye and ada kolam renang kat belakang rumah 2 , kat efamosa.. Tapi bukn sekeluarge je tapi dgn Kuage besar *lagi ramai lagi meriah kan HUHU

11 Question from Atin :

1. Bukak TV/ ASTRO , Channel paling suke?
2. I Pad atau Lattop/note book?
3. Siapa nama bestfriend yang paling rapat?
4. Kalau ada boy/girl friend , awk nak die bagi Cincin , Bear , Kad atau Bunga?
5. Subject ape yg awk minat?
6. Suka Online kat?
7. Pizza pasar malam dgn pizza hut mana best lagi ?
8. Apa yg korang ingin kan selama ini , tetapi tak dapat2?
9. Kalau korang kesusahan , korang akan mengadu dekat siapa dulu ,family ? BF/GF ? membe-2 ? Why?
10. Korang suka tak kalo org lain skodeng or baca mcg korang ? why?
11. Minat K-POP? Who your Bias ?

Taggie Tag :









Ukiss Tick Tack


Tumblr_lmqcdvpud11qjh7gmo1_500_large

Ehh lagu U-KISS yang jepun punye dah sampai la HIHI..
yg OUDIO punye tau yang MV belum sampai ag
JoM dengar




Wednesday, November 23, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER

Assalamualaikum...
hmm tadi belek2 shotbox atin tadi.. 
Ada unnie Atiqah  Tag Atin untuk Join segmen ni...

Click Banner untuk Join

so atin Tag :
Kira
Fiza

FACEBOOK Video Calling


Tumblr_luzwmbnd6n1qbsd4uo1_500_large
WOW!! Hari ni best la dapat dengar suare cousin Atin yg dah lame x muncul2 kat Facebook die --' ..Nak tau sape yang atin ckp 2?? Klik SINI 

Ah` memang dah lame sngat2 la..die pun selalu sgt jarang On9 facebook..xtau la kenape ..xde mase?? byk kene wat keje? padahal PMR dah abis??..hmm x tau la ape yang die wat sampaikan berape bulan cousin atin x on9..
Memang rindu sgt2 ..Syaza ni mmg die ngn atin je rapat..xd cousin perempuan lain tapi kami x rapat macam Syaza ni..Sebab cousin perempuan yg lain 2 die jarang sangat balik kampung and mak die ngn kuage kami kat perak x mesra sgt..Tapi yg cousin 2 die canti comey , putih pulak 2..Tapi entah la kenape kami x mesra sgt dengan kuage die..

Ahh memang x sabar nk balik Perak kakak sedare kawin..Atin nk jumpe cousin2 yang lain..Rindu sama COUSIN Perak punye huhu...hmm pe2 pun Tadi , alhamdulillah la dapat jugak Atin calling2 die dari facebook 2..Dapat juagk tingok muke die tengah malam HAHA..





p/s:maaf ayat Atin ni mmg pelek2 skit..Asalkan korang paham HIHI ^^

Tuesday, November 22, 2011

Malaysia Winner


OK~ kali ni Atin x de cerite untuk KPOP punye..Tapi Atin nk cerite pasal HARIMAU MELAYAR sudah MENGAUMMMM!!!! HIHI ^_^
*


*


*

 
WOW~ hebat betul Malaysia kan...Tingok la photo kat atas 2 ->tepat jangkaan sotong tersebut dan akhirnya Malaysia menjadi juara sukan sea tahun 2011 Indonesia.<-..Alhamdulillah Malaysia menang dengan berkat doa ... X macam indon , pe orang kate gune alat sihir ato senang kate lah INDONESIA pakai BOMOH ! betul x? HUHU ...Tadi bace status kawan2 kat facebook semuenye pasal bola haha Atin x de la nk tulis status 2 sbb bersaing dengan indon yg ADD atin --' kang nnti abis dengan reply , semuenye mesti indon yg reply dengan kate2 hikmah dorang 2 kat status wall Atin kan HAHA!!!..Tapi xpe la kita xnk la gaduh2 sgt dengan orang luar kan..nnti negare x aman...

Tapi bile Atin nk tenang2 tadi , Atin dah mule rase geram pulak...Dekat facebook tadi , Indonesia macam2 uplod photo bendera malaysia --'..Dah kalah 2 sudah la..Ni nak libatkan Bendera NEGARAKU pulak ..tu yg Atin x tenang...

Korang tingok la kat bawah ni 
Semua photo2 yang Indon Uplod kat facebook

 
(alahai SIAN die kan HIHI  :D)

(Tingok! kan Atin dh ckp HARIMAU dh MENGAUM 2 HIHI XD)






p/s : Bw , Alhamdulillah la!! MALAYSIA dh bangkit semula...Dan Harimau pun sudah MENGAUMMM!!!! 

 
(HAHA harimau ku dh penat.Dan sekarang die tgh tidur dengan tenang sekali HIHI XD)



(tingok?? esok CUTI kan ! HIHI ..)