Sunday, January 15, 2012

Pasta Oh Pasta!

Tumblr_lxqn0bjcyx1r2qpdto1_500_large
Ai ! bile tengok cite U-KISS ni , teringin jugak nk try buat pasta hihi. Ehh? siapa x tau? ala cite U-KISS yg teringin sangat nak bukak restoran 2? ala tajuk nye Chef U-kiss tu la.. Ahh dah tau? .. Ahh itu la . Atin kalo bosan asik mengadap facebook je , teringin pulak nk bukak video cite Chef U-Kiss 2 huhu.. Eh bukan cite Master Chef ye >_< itu kat TV Malaysia ..yang Ukiss punye ni Atin tengok kat komputer LOL >_<..Biase la dulu rajin downlod hihi ^_^

Ade la part yang U-Kiss kene masak menggunakan Daging Itik .. Sapa x tengok 2 rugi ahh sbb part 2 team Kevin & Kiseop menang tu.. Dorang buat Pasta with Duck .. Akhirnye dorang menang jugak... So sejak 2 la atin teringin pulak nak buat pasta HUHU >_<.. Sebab tengok bahan dorang gunekan skit je , x byk pun.. Lagi pun bahan 2 dh ade kat dapur umah atin ni huhu..

Hmm bile p k balik , akhirnye buat jugak pasta huhu..



Ramuan yang ku masukkan dalam masakan ni :

  • Bawang
  • Daging yg di cincang
  • Sosej ayam
  • Lada hitam
P/s : So! kalo nk buat macam atin ni , korang buatkan and tambahkan ramuan yang atin bagi ni... yummmyummm!!! gerenti korang punye pasta akan rase berbeza daripada pasta2 yang selalu orang buat huhu... Cube la..Kalo dh cube 2 coment skit , cuz nk syer gk masakan pasta korang yg selalu buat 2 huhu >_<



No comments: