Thursday, February 23, 2012

BLUE BLUE Blue !!!

Tumblr_lzred6laaq1qbs7jho1_500_large
Sorry hari ni xde tips lagi ye , harap bersabar ye . Pasal Atin nak post untuk VIP dulu ><

Yesss finaly~~~~~~
BIG BANG dah keluar MV BLUE >_< wow Ni yang VIP crazy2 dah ni hahaha //kidding je . Ahh sape yang belum lagi dapat tengok MV JOm tengoh bawah ni 



OK ?? macam mane ? 

Atin dah taruk photo dorang dah , Nak tengok ? Meh la like photo dorang kat SINI



Ok . Yang ni pulak sape yang nak mp3 punye ?? Atin tau kalau korang cari kat 4 shared mesti blum ade lagi an? Xpe2 korang jangan risau pasal Atin dh pun downlod mp3 dorang . Bukan setakat mp3 , tapi sekali dengan ringtone nye >_< .. Meh Atin bagi korang . Sian pulak an sape yang belum downlod tu

‎[DoNwload] 

MP3: Blue > CLICK SINI

Ringtone Blue - CLICK SINI

No comments: