Saturday, March 17, 2012

BB Win Music Bank !

Tumblr_m0vgtslgqg1qbbok4o1_500_large 




     Yeah ! memang dah agak . BB mesti menang la . Tapi yang sedih tu BB tak mampu nak buat perfome kat Music Bank . Oh ya kalau siapa yang tak tau tu kenapa KBS tak terima YG tu korang cari la artikel tu sendir ye .. sebab Atin sebagai VIP tak lah heboh sangat pasal tu . KBS je yang bermasalah . Yang SBS tu Ok je .. Ahh pe2 pun Thank gak sebab Vote BB >_< . Harap minggu depan BB dapat buat perfome kat Music Bank OK hihi .. ala macam tahun lepas gak yang dorang akhirnya dapat perfome kat MB yang lagu Tonight .



   Eh tak kan atin nak cerita pasal BB je . mesti nak tengok jugak perfome yang lain . Oh ya Atin dah tengok Hot Debut NE'UST > Face . Wow boleh tahan gak persembahan dorang ye . Diorang guna kerusi deh hoho . Tapi selalunyakan artis baru guna microfon biasa kan . i mean yang selalu pakai , tapi yang group diorang guna microfon yang besar tu LOL . hmm nampak sangat nak stlye Bigbang >_< . Oppss sorry pasal microfon pun atin cerewet hihi .. pe2 pun NE'UST daebak juga . Tengok perfome dorang jab hihi >_<




   Hmm ape lagi ekk ? ohh B1A4 comeback . Tapi atin tak sempat tengok tadi . HUHU



  Eh lagu Nine Muses - TICKET . Best la HIHI .. Diorang menari memang best . Atin suka >_< . Lagi 2AM . Masa perfome dorang atin tak tengok LOL ~_~ . sebab masa diorang perfome Atin pegi picit ONEHD hahahaha . Tengah syok - syok pegi tengok Running Man la , pe lagi hihi >_< . Kalau tengok Running Man memang atin tak kan pegi mana - mana pun . Memang duk tercegat TV je  .. Hmm pe2 pun BB win hohoo ! ^_<






No comments: