Tuesday, March 6, 2012

BIG BANG came back Next Week

Tumblr_m0czz5f65r1rq0ztho1_500_large

Adohh . lepas je abis focus pada exam bulanan ni , dah rajin nak uptade blog jab huhu . BW VIP macam mane ? sihat ke ? ah sakit ? HAHA . 


Ohh yeahhhh . BIG BANG dah buat Concert BIG SHOW ? ahh melepas pulak nak tengok >_< . Nasib baik la Atin dah abis exam yang bulanan ni ., klo tak , hancus tak focuz SPM tahun ni --' .. Oh ya ! tak sabar nyela nak tengok BIG BANG come back >_< . VIP mesti tak sabar an nak tengok ? OK korang tunggu la come back nanti . Ehh sampai lupe , MV Fantastic Baby nak keluar dah . Amboi cepat tu >_< haaha . 

OK lah . Atin nak upload photo BIG SHOW jab kat facebook >_< //xde keje . Eh memang dah keje atin update photo BIG BANG je . Kan dah lame jadi VIP ni --' tak susah la nak buat ke tak keje pelek nia an >_< . huhu k Bye ..


Tumblr_m0d5dxntfc1r97q6oo1_500_large

Nak Beli ? cari la kat kedai2 shop >_< at facebook . 
Cari yang kedai jujur punye . 

No comments: