Thursday, March 29, 2012

Cara Nak Tahu Siapa Unfriend kat Facebook

Tumblr_lv655kta1g1r1nwuwo1_500_large

      Buat setakat ni atin cek facebook masih lagi friend tak menurun . Maknanya tak de sape - sape pun yang rajin nak unfriend atin ^^ . Tapi ade la beberapa orang yang unfriend atin . ahh tu tak kesah lah , pasal diorang tu bukannya orang melayu kite , orang asing je huhu . Memang bagus kalau orang asing yang unfriend atin . Tak pasal - pasal die yang add kite an ? HUhu >_< 


    Lupekan cerita atas ni . Atin nak ajar korang macam mana nak tahu orang tu unfriend kita kat facebook . Aii maklumlah siapa yang ramai kawan tapi tak berchat pun an ? buat ape add kan ? baik  tak payah jadi friend kita an? OK lah tak de masa atin nak membebel ni huhu Jom tengok cara - cara nya .. tapi benda ni boleh guna untuk Google Chrome je ye !


   Pergi ke Web >> SINI





   Then korang tekan Download & Install kat bawah tue





   Nanti keluar msg box, klik Install ye !







   Dah ? Now pergi facebook korang , nampak tak gambar atas ni ? benda tu terletak kat atas tu 






   Ade 2 tempat ye ,  seperti gambar di atas , benda tu ade kat situ jugak . 







No comments: