Thursday, March 15, 2012

Doodle Dah Sampai !

 


Bw thnx sangat - sangat kat apit . Doodle atin dah dapat hihi ... Sebab atin join segmen apit baru wat .. peh kalau korang tengok balik senarai peserta . memang kedudukan atin sipi - sipi lagi nak terjatuh dalam golongan peserta yang terlewat join . 

Ehh MV baru NU'EST dah keluar LOL .. FACE >_< .. JOm tengok . Tapi atin masih tak dapat tengok lagi la MV ni .. Macam biase la siput tersekat kat jalan >_< . Sebab tu lah atin geram sangat tak dapat tengok Running Man BIG BANG Part 2 punye ~_~ .. grrrrrrrr~ . Ok la korang tengok la .. Bw sape yang dah tengok Running man tu atin terase jealous pulak HUHU .. 

No comments: