Wednesday, March 7, 2012

FANTASTIC BABY M/V

424306_398578606835338_100000496050865_1542128_544925135_n_large

Eh dah sipa pun MV Fantastic Baby >_< .. Atin suke part TOP .. is BOOM shakalaka HIHI ^^ ...

LOL . Amik kau , jangjang nye rambut GD dalam MV tu .. mcm dah jadi penyapun pun ade .. haha kidding LOL . Ah next? tae yang ok je xde ape2 yang berlaku plek dlm tu . Daesung ? xde kot ... Ahhh yang TOP . Perasan tak kening die pun wane biru >_< huhu ... Tapi memang part BOOM SHAKALAKA tu bestnye ^^ .. OK la seung ri .. yang pahagian akhir tu agak menonjol tapi bentuk dulu daripada sekarang dah tak xde ?? OMG mane peginye bendetuk yang lame dulu ?? haha dah ilang kot .. korang tau ke maksut atin ?? haha jangan cite hihi .. OK la jom tengok MV ni 




No comments: