Wednesday, March 21, 2012

Happy Birthday To Me ^^

 

     Wow tahun ni memang ramai betul la yang wish kat facebook atin ni .. sampaikan tenet atin yang siput lambat jalan pun banyak sekat - sekat hihihi. Tapi ape - ape pun jeongmal kamsahamnida and thank you sooooooo much for my friend yang wish ramai kat facebook atin hihi .. antara wish yang sweet - sweet tu atin tayang jab kat sini hoho . 
 

 
     Hihi , thank sekali lagi buat wish . Korang dah wish pun atin happy walaupun mama abah atin tak sambut birthday atin :( . Sorry la tak de party - party ni , sebab seumur hidup ni kuaga atin tak pernah sambut hari jadi sape - sape terutama party ni . maybe sebab kuaga atin ni tak mampu nak baut .. Tapi setakat kek boleh la , sebab mama atin bekas kursus buat kek  huhu ^^



     Bw thanks sangat - sangat kat chingu berdua ni  , sebab due orang ni lah yang pertama sekali bagi wish ^^ ..  Dah la orang pertama yang bagi wish , orang korea pulak tu hihi ^^ . wow memang diorang ni bagus la hihi . Atin pun dengan happynye balas msg dengan bahasa korean jugak huhu ^_< . Bw diorang je yang wish dalam korean . memang bertuahlah huhu .




 
     Haaa , ni lagi sorang , hariz . dia ni kawan sekelas dengan atin masa kat sekolah SMKDTHO . wow yang menariknya dia pun sama tarikh birhday dengan atin ^_< huhu . Bila masuk sekolah baru kat SMKSG pun ada sorang jugak yang sama birthday dengan atin huhu .. memang bertuah nye la kan .. ape - ape pun atin ucap Happy birthday to hariz and zxra jugak k hehe :D




 
    Wow so sweet . thnkx buat kawan karib kat sekolah lame hihi :D . syitah~ thankx you sooooo much . bagi pulak lagu yang sweet - sweet lagi hihi ..lagu saengilchukahamnidaaa . ahhh~ kalau dengar rasa nak nangis pun ade hihi .. sebab memang comey sangat dengar suara yang nyanyi lagu happy birthday versi korean ni . Terharu sangat - sangat . 



 

      Hahaha , ni lagi sorang , adik SMKDTHO kita yang comey ni huhu . ade ke die kata da tue ? hahaha . atin dah tue ke ? kalau tue tu bukan la , tapi kalau tue sebab senior kat sekolah tu tak pe lah hahaha . tapi ape - ape pun thnkx buat adek ni huhu . Tapi kalau boleh jangan sebut tue lagi ye . akak atin baru nak masuk dewasa atau remaja lagi //ceewaaaahhhh >_< .

P/s : Bw thnkx buat semua yang bagi ucapan buat atin hihi , so seklarang atin dah masuk 17 tahun dah . maknanya , dah sampai nak hujung persekolahan , kene ambik SPM huhu . Harap - harap SPM atin dapat jawap :( . 

2 comments:

Atin Tory said...

thnkx fo wish huhu

athirah said...

saengil chukka hamnida , atin ! ;)