Saturday, March 24, 2012

KPOP AND ME CONTEST

 
KLIK for join

        Atin mula terjebak dengan dunia k-popers masa tahun 2007 . Time tu atin ternampak kakak sedara atin pasang video Wonder Girls //tapi atin tak fan sgt lagi Kpop time tu , so~ masa cousin bukak next video Wonder girls , atin terdengar music best je~ . Rupenye lagu BIG BANG - Lie ^_<  ,  video tu mase Wonder Gilrs and BIG BANG berduet . Jadi atin pun terus cari MV all BIG BANG  . Tengok2 lagu Big Bang semuanya best LOL . So~ time tu lah atin terjebak dengan dunia K-pop ni dan mula mencari - cari berita - berita about Kpop . Atin nak berterima kasihlah kat Big Bang  , terutama my Tory OPPA //singkatn victory , seungri sebab atin terpandang die je mase die nyanyi lagu lie >.< , and G Dragon pun huhu . 



Ni jelah antara koleksi yang atin bole tunjukkan dr K-pop 

poster ni tak besar sangat tapi panjang sangat HIHI >_<
 poster ni kwn atin terjumpe and die tau yg atin minat BigBang , 
so~ die bg kat atin ^_^



my crazy thing >_< order kat VIP 
mmg original punye 100% dari korea
buktinya ? SINI




yg ni atin order kat facebook , atin beli dua pasang org tu bg murah skit . kalau 1 je RM19 x silap la
kalau 2 pasang just RM17 ^^ berbanding baju Kpop yg lain
Group Kpop Girls and Boys , yang ni lengan pendek 



yang ni Group Kpop Boys punye pulak , 
yang baju ni atin bli lengan panjang




yang ni DVD and CD Big Bang , ni je yang atin beli 
x cukup duit nk bli , atin kan belajar lagi so xde la duit sgt >'<



yang ni koleksi Drama korea yang atin bli dari unnie syerah . byk lagi tapi x muat >_<
die x jual kat facebook ato mn2 just jual kat kwn2 die and atin je huhu
so~ atin bli kat die je , kalau bli kat facebook lmbat sgt kan 



   Ni je yang atin nak bagi , yang lain2 seperti majalah atin simpan kat stor sebab byk sgt , x tau nak letak mane . kat bilik? bersepah nnti . lagipun tahun ni atin SPM , so~ bab majalah about Kpop atin elakkan >_< focus SPM . Poster - poster pun atin simpan kat stor , sbb ayah atin x kasi tmpal2 gmbar sgt . 



Tag : VIP next VIP and VIP

2 comments:

darla carolina said...

penyertaan diterima . gud luck ya ^^

Atin Tory said...

ahh realy ?? wow hhuu
harp2 boleh menang :(