Friday, March 30, 2012

Perangai Kaum Hawa


Tumblr_m1o6okfcs71qil66wo1_500_large


 ehemmm ! tak pasal - pasal atin nak bagi artikel pada kaum - kaum hawa ni ye >_< . atin ada terbaca lah seorang blog ni . die buat entry ni .. agak menarik lah . , so atin pun copy daripada die sekejab >_< tapi cume atin ubah sikit ayat sbb ade ayat yang kurang sedap atin tambahkan , biar menarik bagi artikel ni HUHU . Jom bace . Untuk KAUM HAWA je ye >_<



Suka Mengumpat
     ini la benda yang kaum hawa paling expert dan menjadi hobi kegilaan ramai. hahaha, tipu la lau readers kaum hawa tak mengaku yang korang suka mengumpat,  tipu, kalau terserempak dengan member - member lain, tak sah kalau tak mengumpat, then, disitu lah berjam2 berdiri . kata orang "bertoge sahaja" .


kuat Jealous tak tentu pasal
     ini penyakit kaum hawa yang susah nak diubati, macam tak ada lah penawar bagi penyakit ni rasanya kaum Adam sabar kay tunggu aku jadi scientist, aku akan cari antidote utk penyakit nih .  // tapi atin nak nasihatlah bagi terutaman bagi kaum adam , klo dah sorang dapat jangan lah tambah2 lagi ye . cukup2 la sorang je . memang tamak sangat klo ramai . Ape orang kate ? suke main perasaan kaum hawa je :p

 
 Malu Tapi Mahu 
     ala, macam lagu la pula, hehe biasalah,perempuan ni mengada-ngada sikit, cakap berkias-kias, cuba korang tengok perempuan ni kan, bila sorang laki suka kat dea, mulalah dea jual mahal padahal dea pon suka gak kat laki tu, bila kena tegur dgn crush dea tu, depan crush dea bajet cool jek satu patah ditanya satu patah dijawab dan becakap pun bkan tengok muka tapi main jelling n tengok dari sipi2 tapi hati dea da happy sangat .


Kuat Merajuk 
    haaa, ini lah masalah besar di kalangan kaum hawa, sikit - sikit nak merajuk, apa ka guna jika anda merajuk terus, tak mendatangkan faedah pun, terus terang aqu d sini, merajuk hanya akan mendatangkan
masalah, dan memburukkan keadaan sama jua jika kaum hawa asyik marahkan pasangan dea, buruk lah keadaan. kaum hawa, belajar la untuk control perasaan jangan asyik merajuk je tak best arr lau merajuk terus


 Bergambar sambil ?
    mulut senget, mata sengaja dibesarkan dan dibulatkan. OMG manusia jenis apa begambar mcm ni ? macam alien dari planet pluto dah aku tengok  hei langsung tak cool lah, mengada2 siot elok2 muka cantik,senyum je lah sekadar yg mampu kan manis mcam tu? orang tengok pun tak rasa disgusted. aku tau kaum hawa sekarang suka buat macam ni ouh pulis i hate it . // opss ayat ni pasti kurang enak buat pembaca an . atin tercopy pulak . tapi korang anggap je lah bende ni benar ye . dengar cakap org tu HUHU


P/s: Ni cuma atin copycat je ye . Kalau korang kurang enak dengan ayat org tu . korang dia jelah huhu . atin x demasa nak ubah ayat die ni huhu ..  ahh xpe2 nanti klo atin rajin atin cube cari artikel yang same tapi tambah skit .. OK ? siapa setuju ? >_<

No comments: