Sunday, May 13, 2012

Freebies : Kpop Fan Clubs Headers

      Ari ni Atin rajin nak buat header untuk fan club ye . So atin bg yg atin dah buat je klo ade korang punye fan club kat sini xde dont worry . insyallah atin buat untuk header fan club part II ok ^^ . ukurannye 800x300 . Jangan lupa klo dah ambik komen ok . Ehh silap >_< , klo nak comen dulu ye huhu 
http://i.imgur.com/j1eRZ.png

http://i.imgur.com/9Z1QW.png

http://i.imgur.com/xwVOs.png

http://i.imgur.com/2Yitr.png

http://i.imgur.com/AVXs0.png

 
http://i.imgur.com/wcNaq.png

http://i.imgur.com/siwc0.png

http://i.imgur.com/z890f.png

 http://i.imgur.com/bl5DO.png
http://i.imgur.com/XJoiD.png


12 comments:

Wan Syafiqah said...

saya ambil bigbang :3

Atin Tory said...

@wan syafiqah ; ambiklah ^^

Hyun Min said...

Saya ambik yg Bigbang tu yerr :)

v.i.p. said...

saya ambik yang 2ne1 &big bang tu eh? Cantik sangat

Alyaa Atiqah said...

Saya ambil U-Kiss ^^

Alyaa Atiqah said...

Saya ambil yang U-Kiss yerr ^^

Intan Nursyafiqah said...

akk atin adik nk amik~ tpi x leh tkan right click...

Atin Tory said...

@Intan Nursyafiqah : tekan ctrl+C serentak untuk copy

Maisarah | Mai said...

akak, bole x buat header BTOB?
thanks!!♥

Cinderellos said...

ambil ukiss eh? ^^

Anis said...

sye amek shawol tu . ! Cun sngt .

qurratul ain said...

Sye ambik 2ne1 *_*