Friday, May 11, 2012

I'm Still ALIVE LOL !!!

Tumblr_m3iml48jbs1qgm4v3o1_500_large

     Apa khabar semua ? amacam ini hari ? tah ape - pe je atin merepek ni hahah . sorry lah sapa - sapa yang perasan entry atin xde entry baru lagi hahah . alah korang pun --' atin bukannye macam malas je nak berblog ni . aii x kan x tau kot ? //tau ape ? . adoii ngeng ah , kan minggu ni atin langsung x boleh nk berblog . Haa sekarang ni baru lah boleh buat entry . tapi entry biase je , yg pakai tuto tu atin tolek ketepi dulu , x nak pk pasai tuto dulu . ohh sampai lupe lak , atin belum bagi jawapan kenapa atin x b0leh lagi nk update an ? cuzcccc.... atin kat minggu ni sedang menjawab soalan pertengah tahun punye .. lagi pun atin kan nk SPM dah . lagi dekat je nak SPM sebenar . Hari ni malas nak bagi tau . hari ni soalan Math --' pehh banyak jugak atin x dapat nak kira , maybe dlm 4-10 soalan gitu lah >_< . 

    Tadi jawab math agak susah jugak lah . atin bukannya ape , just formula die je rak ingat buat macam man e >_< . tapi memang lah , padahal klo belajar atin dapat buat au . tp time perekse ? failed --' . Dah pagi tadi macam - macam berlaku , pagi tadi nak pegi sekolah , macam biase lah van ambik , pehh mmg atin marah sangat , tibe - tibe pulak van tak sampai - sampai , atin dah la exam , klo tak dtg an memang rugi x dpt jawap dengan kawan . dah la tak penah jawap perse sorang - sorang .-,-  zupp  zup dah tepat pukul 7 pagi . atin ape lagi buat buat xde keje ah duk bertenggek kat jambatan --,- sekali atun terdengar mama atin bising dari luar rumah , terdengar sampai kat atin , mama suruh abah antar atin , dah van nye x sampai - sampai , memang ah mama atin mengamuk >_< . 


    Bila dah ade kat sekolah pulak , ok lagi . bile masuk kelas ? ok lagi >_< . bile nak start paper math 1 . tengok soalan ? WOW boleh tahan soalannye huhu . Tibe  tibe time dah nak abis , atin masih terhegeh - hegeh lagi dengan soalan yang belum jawab . Pehh time tu memang menggelabah lah , banyak jugak x dapat jawab . Yang bengangnya , soalan belakang sekali memang senang , 3 soalan tu atin mmg dapat jawap . tapi time makin tinggal 10 saat lagi -,- gelojoh nak kira , sampai hilang tumpuan . Tegok - tengok dah abis tamat masa menjawab . adoiii soalan senang je time abis --' memang rugi besar la . Jadi atin main tanda je ah . 


    Dah 30 min pulak . Masa tuk jawab paper 2 . tengok soalan skit . ahh yang ni memang satu hapak atin blur --' . Tapi atin cari dlu mane soalan yang boleh atin jawab . sekit jugak la . tapi atin x suka soalan about kira - kira silinder , cone and lain 2.... tu memang dari mule - mle lagi atin memang tak suka soalan tu . klo klua soalan tu memang jujur lah , atin biarkan kosong je , klo jwp pun sudah semestinya atin xkan dpt pun an . Wat pae bazir masa nk pk soalan tu an . balik tengok soalan lain daripada tu . Tapi memang pelek time nak jawab paper 2 , atin jawab je tibe2 je rase badan ni peluh - peluh huhu . panas ke ? tak tau lah .. mungkin gemuruh nk pk soalan tu kot hahah . 




OK lah lupe kan pasal paper ke masalah ke and ape - pe jelah yg berkaitan kat atas ni tadi hihi . 

    

      Bukak cerita baru >_< . macam mana pulak ye ngn aktiviti BIGBANG pulak ? atin pun tak dapat nak tengok ape - pe pasai artikel BIGBANG ni . Bile tengok je photo terbaru WOW rambut GD dah bertukar LOL --' tapi x suke lah dengar rambut baru GD hmmmm -,- Pe lagi ek ? ......... 

    
     Hmm minggu sedih jugak . tut tut dah 2 minggu abang tentera kt kat rumah sini . Selama 2 minggu ni memang die hari - hari ajak keluar tu >_< , walaupun atin ni nk pekse time tu tapi atin pun ikut jugak huhu . Dah die yang belanja kt follow je hahaha . Tapi atin terima kasih banyak2 ah kat abang atin , atin bodek suruh belikan atin henset >_< hihihi . Eh bukan kt tamak ye . yang hp lame atin tu memeng dah rosak . so dah geram punye pasal ape lagi baling ah hihih . LAgi pun abang atin dah tau hp tu memeng rosak . hmmm esok dah pulak , abang tentera kt balik sungai besi balik nak khusus dah . Macam tak puas je die dok sini . 

   
    Ok lah , stop samapi sini dah . Atin dah merapu je an ? . OK daa daa VIP 



Happy ..



2 comments:

Mizz ErMa said...

wah, bestnya abg nk belanja hp baru..hehe tang math pulak, math nih best tau kalo kita tau skill nk mnjwb soklan2 dia..so, bykkan buat latih tubi + tny mmber2 @ ckgu2 utk soklan yg kita xtau sbb math nih soklan dia lbh kurang aje..=)

Atin Tory said...

heheh xde lah.. yup betul tu .math ni mmg kt kne byk kne kira2 n ingt formular die ..pepe pun thnkx akak hihi