Sunday, May 27, 2012

Segmen : We're Kpop Bloggers


Ok atin terima satu segmen dari tuan blognye sendiri unnie tqah hihi . Dia pun tag jugak suruh ramai2 join segmen ni . bagu jugak sebab atin mmg patut sebarkannye , pasal member followers ramai kpop fan right ? hihi ok la atin nak jawab soalannye . 


 Jawapan Atin ialah :

1. Sejak bila korang mula meminati music KPOP?
 Sejak tahun 2007 . Atin terdengar lagu yang menarik tersentuh perasaan *cewahh >< . Tajuk nye Lie oleh BIG BANG . Masa tu tak kenal BIG BANG lagi . Bila tengok semua lagu BIG BANG 2006 / 2007 , terus time tu Atin minat music Kpop , memang menarik ><

2.  Apa yang bestnya tentang KPOP yang orang lain perlu tahu?
 Ofcuzlah lagu nye , dengan rentak lagunye yang rancak , apetah lagi dengan dancenye , memang best LOL >< . Lagi satu , sebab muka Kpop boys semua comey hihi >_< . 

3. Favourite artist/group ?
 BIG BANG
 SS501 *walaupun tinggal sejarah tp ttp sokong lagu diorg
 B2ST
 Suju
 Teen Top
 CN Blue
 Infinite
 FT Island
 SHINee
 U-Kiss
 K.Will
 Lee Seung Gi
 A Pink
 T-Ara
 2NE1
 Davichi
 SNSD
 KARA
 Wonder Girls
 IU
*maaf klo terbanyak sgt hehe >_<

4. Siapa ultimate bias korang?. Kalau rajin letak gambar sekali.
 G-Ri (Gdragon & Seungri)
Tumblr_lvd41cubjw1qdzf58o1_500_large


 Kang Min Hyuk
Tumblr_lxqsnrjfup1qb7plvo1_400_large


 Kevin Woo
Tumblr_ltr6npq2nf1qmfhu8o4_r1_500_large


 L.Ji (L.Joe & Chunji)
Tumblr_m0bwz54loh1r8iaaao1_500_large


5. Antara banyak2 blog kpop bloggers. Blog siapa yang selalu korang
review.
 Ohh kalau yang ini , korang kene pegi balik lah kat > SINI 

Done !

Tag : VIP & VIP

5 comments:

Nurul Atiqah said...

Thanks atin coz join :)
eh tak lmbat pon..segmen ni smlm baru unnie buat..keke
wahh..nice entry. bias kita sama..CHUNJI..lol

Atin Tory said...

hihi..okey2 :D

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

annyeong~ bw cni dri segmen yg sme...follow cni:) follow blik ea..gomawo! :D

http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/06/segmen-were-kpop-bloggers.html

izaminallah said...

hehehe..ske sangat nk bace..hehe..of coz la G-Ri..sbb sgt mnt bigbang oke! wink *.* muehehe..jgn lpe follow ai blik ye~~ hehe

Atin Tory said...

@izaminallah: haha . ye2 jgn risau atin dh follow balik^^