Tuesday, June 19, 2012

Download Free Video to JPG Converter

Tumblr_lofu3ahzwh1qdmxsio1_500_large

Korang tau ke ape tu Video to JPG Converter ? Alah benda ni macam dapatkan gift, contoh yang gambar atas ni . So hari ni atin ajar korang macam mana nak dapatkan .gif . 




 First, korang pergi Video to JPG Converter dulu . Click photo 




 
 Dah habis download , korang open file tu dan click Run . 



 Next , nanti keluar macam gambar bawah ni .  Korang click Browse (1), then drag video . 



 Bila dah pilih , korang terus click Extract (2)
      
 Tunggu sampai loading tu habis . Hasilnya;



Done! . 

  • But next? cara nak buat gifnye? , korang boleh ke tutorialnye.  >>HERE<<


3 comments:

Nur Auni (FTI) said...

akq .. kenapa saya tak dpt cm akq ?
saya dapat cam nih -->http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/181445_387544594635874_928174779_n.jpg

Atin Tory said...

@Nur Auni (FTI); oh yg tu baru punye .. sme gk . kmu klik add file je . mmg sm je

Nur Auni (FTI) said...

tapikan .. hurm .. apesal macam .. tak semua ek gambar tuh !
tk tahu nak explain cam ne