Tuesday, June 19, 2012

Download KeepVid.com

Tumblr_lvmib49dof1qga2cho1_500_large
Kalau korang nak download video kat youtube . Tapi tak tau kat mana boleh download , Atin kasi korang guna keepvid.com punye . Rasanya benda ni lagi senang kot >< . Meh atin tunjuk pada sapa-sapa yang tak tau lagi macam mana nak download 
      
 First, korang pergi dulu kat keepvid  >>HERE<< 
  
 Next pergi ke youtube pulak >>HERE<<

 Dah pilih video yang korang nak , next korang copy code . Contoh atin tunjuk bawah ni;

  

 Then pergi balik ke web keepvid tadi , korang paste/ masuk code tadi dalam ruang 



 Akhir sekali , click DOWNLOAD

 Done!?



Jika ada sebarang masalah atau tak menjadi, korang bagi tau atin k .

3 comments:

Nur Auni (FTI) said...

akq .. lepas tekan download tuh .. nak tekan ape ?

Atin Tory said...

@Nur Auni (FTI); dh tekan download tunggu jela smpai hbis downlod video tu.. np? klo tkn downlod klua ape lak?

Nur Auni (FTI) said...

lepas tekan download tuh .. dye kuar ... apentah .. tapi dye tak terus download ..