Sunday, June 3, 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

miss Z berceloteh
Huh ! sebabkan atin ni jarang sangat nak buat entry , tu la pasal followers atin tak meningkat - ningkat --' . Klo dah malas nak menaip >< . Tapi atin terjumpa pulak satu segmen , bagus jugak . manelah tau , dapat join segmen ni para followers atin makin mengikat 500 ke atas ye idak hihi >< . Tapi tengok mood dorang jugak , kadang - kadang tu klo tengok dari segi penampilan blog kita kurang cantik atau tak kreatif , maybe dorang tak follow an ? hmm susah gak , ada jugak penilainye tu >_< . Oklah atin nak join ni . 

Jumlah follower : 328 Followers


22 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z follower anda yang ke 330..

makasi sebab sudi join :)

Rubikz Key said...

singgah dari segmen yg sama :)

http://www.rubikzkey.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Pka Rahim said...

hi pka dari segmen yg sama.
jom singgah blog pka nak..???

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

terima kasih..! :))

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yang sama .

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Eekin Mutalib said...

follow Atin..
Follow me back.
Luv u!

http://eekinm.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and jom mng byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

fera said...

done follow =D
http://saiafera.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama... sudah follow..
sudi2lah ke blog saya..^_^

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan folo . jom singgah sini balik :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.B[e]ave[R] said...

saya melawat dari segmen ni

mari menjadi follower masing-masing

http://kainpelikatbiru.blogspot.com/2012/06/segmenpencarian-blogger-follower-bawah.html

KC said...

salam kenal.. follow awak. =)
http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayuni Yusop said...

dari segmen yang sama!!
done follow,hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog..suka bw here..


http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

mirul aar said...

Hai. dari segmen yang sama. done follow !

http://aarmirul.blogspot.com

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yg sama.
done follow awk.
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com/

thank..

fardiyah said...

singgah sini..hehe
http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

\\ Izzah // said...

#365 , follow back !!! :]

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

ATIQAH said...

dari segmen sama :) id follower: ATIQAH
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

farhanamasdo said...

datang dari segmen yang sama . follow sini sekali . feel free to visit me back ya . ^^

http://bungajauh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

eyah ayeh said...

hye.. dr segmen yg sama. follow me back k. =)

http://uptomelahh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

izaminallah said...

hai assalam..ai fr segmen yg same...sowi lmbt jenguk2..
done follow u..hope u follow me back ;)

http://izaminallah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

errr...ai pon VIP..hehe..bigbang's fan tegar! haha! nice kenal2 ng u! ley share info bout bigbang heh? ;)