Sunday, July 29, 2012

Freebies : Samsung Corby2 Theme

Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . Hari ni atin nak bagi special untuk yang guna hp Samsung Corby 2 >< . Yang ni atin nak bagi siapa yang nak guna theme kat handst die . Kpop tu .. Atin downlod semua hihi .. Ok lah atin nak bagi ni.. korang pilih je yg korang suka . Kalu agak2 menarik , korang klik je photo nanti terus download ..  k .. 
PERINGATAN : Jangan tamak nak download semua >< 
Samsung Corby 2 Theme: Minwoo
Minwoo Samsung Corby 2 Theme


Samsung Corby 2 Theme: Eunhyuk

super junior korean boyband samsung corby 2 theme


Samsung Corby 2 Theme: Jeong Il Woo

Jeong Il Woo Samsung Corby 2 Theme


Samsung Corby 2 Theme: Lee Min Ho

Lee Min Ho Samsung Corby 2 Theme


CORBY 2 THEMES: TOP

PASSWORD: ninjaabi
TOP theme.[GD and TOP Theme coming next! :D]link: http://adf.ly/6hRkq**password: ninjaabi

CORBY 2 THEMES: Dream High 
Download : HERE
 


G-DRAGON THEME






29 comments:

Tengku Laurel Adamila said...

wuu cantek >,< tp syg fon sy plak tk canggih. :'( lepas exam beli yg baru laa ;)

Atin Tory said...

@Tengki : sy dulu punye x canggil hp ni pun terpase beli sbb hp lame rosak --'

nis said...

nak!!!!!!!!!!!!! camne nk letak kt font ek?? ^^

Atin Tory said...

@nis :huhu. haha download dh blum? klo dh yg download td tu masuk dlm font . jgn exraxt tau .. then kat forder font tu nis klik je .. apa2 syarat

♥ layla naziera ♥ said...

for samsung lain memang xole pakai ya kalau themes yang ni ?

Atin Tory said...

layla : yup .. :D

sara comey said...

knape xlpaz download erk???
ley bantu x??

sara comey said...

nape xley download??
buley bantu x???
soe nyusahan...

Anonymous said...

Awk ni cute. text ok. haha. sorry Tin, nak promo jap XD

Anis Farzana said...

woah! cantik~ B1A4 takde? :/

Atin Tory said...

@Anis Farzana ; aha..atin dah cari..xde .. yg ni je :(..

Nur Syazwani sayang kamo.♥ said...

akq anis , yg laen selain smsung corby ade x ? mcm galaxy y ? ade x ?

Nur Syazwani sayang kamo.♥ said...

Annyeong ! Akq anis , yg phone laen punye theme ade x ? mcm smsung galaxy Y ..

Nur Syazwani sayang kamo.♥ said...

Akq for SAmsung laen x leh ? Theme for samsung laen xde ehh ? sedih .. cntik-2 pulk tuh !! xD jealous !

Rinchan Deliverway said...

atinn ! ada theme lain tak slain korea nii ? :)

Rinchan Deliverway said...

ada theme lain slain korea ?

Atin Tory said...

Rinchan Deliverway : x jumpa la dear :(.. ad 2 ad to x bole download.

Coklat Choki said...

As'salam . Lepas download tu,mcamne nk masukkan dalam phone... =)

Atin Tory said...

@Coklat Choki : lepas dowload.. awk ambik USB , masukkan simkad GB awk, guna USB tau.. then awk copy link downlod masuk dlm simkad tu.. then simkad tu masuk balik dlm phone.. ambik file yg awk dowlod tu , awk click... nnti ad lah dia suruh buat..

Faiq Dini said...

macam mana awak buat Themes tuh ajarkan la saya :)

Faiq Dini said...

hai .. macam mana awak buat Themes tu ajarkan la saya ^_^

Anonymous said...

kenapa unsupported kak? :(

Atin Tory said...

apa yang unsupportednye dear? .. org lain ok je :(

Anonymous said...

tolong buatkan infinite kat kite boleh?? *-*

Anonymous said...

Ada bnyk lagi sebenarnya , snsd , suju , big bang , 2pm , ukiss , cnblue(jonghyun je) , and bnyak lagi lah , senang je nak download :) Tapi , utk corby 2 je ..

Anonymous said...

senang cite , korang buka je website nie , www.choozhang.blogspot.com(skip ads je klau nak download).. suma tema kat ats nie pun dri website tue , bkan Atin yg buat , kn Atin ?

Atin Tory said...

yup

FaRhaNaH said...

kmplan suju xdak erk? xpun siwon suju..hehe..

Anonymous said...

akk atin cam ne nak download :3
maaf sye nie blank ciket :3