Saturday, July 7, 2012

Freebies : Simple Cute Header

Tumblr_m3b4w9dzvn1r9mj58o1_500_large
Assalamualaikum and annyeonghaseyo . Ok sebabkan Atin rasa nak tukar header lagi >< . Atin buat la headerr atin yang simple . Bila tengok macam sedap je cake ke ape tah >< main hentam je sebut kan atin ni --' tau makan je an >< .. sebab nmpak cute gitulah ==' , Atin pun nak share kat korang jugak >< yela bila Atin buat korang pun nak macam atin kan? so Atin pun macam rasa bersalah Atin sediakanlah untuk korang jugak >< Baik hati punye pasal Atin buatkan untuk korang yang tu hihi . Ok lah nak ambik Kene komen dulu k haram sapa ambik tanpa kebenaran daripada pihak berkuasa gitu >< hahaha . Oklah saiznye 810x300



http://i.imgur.com/6ssJm.png


http://i.imgur.com/ccqIl.png


http://i.imgur.com/lgWiz.png


http://i.imgur.com/wf90X.png


http://i.imgur.com/W6vnN.png








28 comments:

Nurul AtiQah said...

Alolo..comelnyaa~~

Atin Tory said...

@atiQah : aigoo >< . comel ke? LOL ..>< malu atin hihi . *sorry bangga jab >_< .
ehh unnie punye header comey gk hihi

✿ EykaOmey ジ ✿ said...

comel ! nak yg first tu oke ?

Atin Tory said...

@Eyka : boleh .ambiklah ^^

intan nursyafiqah said...

atin....comelnye~~....intan nk bleh???? hehe klu bleh nk suma...kihkih....

Nurul Izzatie said...

Alolo comelnya :) saya ambil satu yang warna biru tu okay ?

Atin Tory said...

@intan : hehe ambiklah .. LOL? suma? --' matilah atin nnti nak bg suma hihi >< gurau

Atin Tory said...

@izzati : hih ambik3 ^^ . warna biru? bole2 hihi :D

intan nursyafiqah said...

thanx atin....:D

Sophia Hany said...

saya ambil 1 yerr

Atin Tory said...

@sophia Hany : ok ambiklah :D

hazdnul shafina said...

amik satu..comel..tq :)

nyzaheart said...

saya ambil sbhgian freebies yer , thnks :) suma cute2 ..

Mrs. Sarah said...

kawaii la header ni. *buat aegyo* :3

shedah said...

Nak Amek Satu eh..

Hasanah Johari said...

saya amek :)

fatinnorsalmiah♥ said...

Saya amik 1 boleh? ^^,

Atin Tory said...

@fatin : boleh2 :)

Fujiwara Chiaki said...

satu! :)

Nur Zalikha Masri said...

saya ambik yang first.. Cantik!

myung ok said...

saya ambik yg purple eh :D .
comel ^_^

Atin Tory said...

ambil la :D

nadiah mazli said...

nk satu

Amelya Iqa said...

culik satu!

umi julia said...

saia nak curk boleh? ha haahh

umi julia said...

panda la awk wat ...eh eh,nape ade gambar jessica nie? he he

Cik Classmate said...

Akak , saya amik satu header ea ! Nice header , comel sangat !

Nurhazimah Hanan said...

nak nak warna purple tau!