Wednesday, July 11, 2012

Kau siapa Nak sebut BB? --'

Tumblr_m5cp7jmbov1r5vbh2o1_500_large
Akhir-akhir ni , dah malas pulak nak pegi sekolah --' . Dah la satu bulan ni sebuk je memanjang dengan aktiviti sukan --' . ingat aku ni aktif sangat ke ah? . Memang dalam 1 minggu tu ade je senarai kehadiran ,  sehari tak sekolah . Tapi surat tak bagi-bagi >< . Dah malas pulak nak bagi surat2 ni , bukannye aku sakit pun . Sebelum-sebelumnya tak da pun nak ponteng-ponteng , Laa ni? haaa ;) . Lagipun aku malas nak turun padang . Kalau turun padang nak buat apa? tengok orang lain yang sorak , kita diam je dengan HOT nya . Dengan bisingnya . So! baik tak payah . 

Ok tu time latihan. but Yesterday , aku join buat senamrobik//betul ke ejaan? >< . Kan 1 Malaysia buat an? ala, yang sekali semua murid dengan cikgu-cikgu sekali join senamrobik >< . Kelakar pulak aku tengok budak-budak keras , i mean The Boys XD . Memang kaku gilelah  nak buat senamrobik >< . Budak-budak aku ada je yang segan --' , ada yang langsung tak join , diam je kat belakang , tah ape-ape je --' . Padahal bagi aku , benda tu boleh buat kita sumua happy kan? ada pulak yang segan --' . Alohhh! buat couple-couple tak segan pulak , Ahhh maybe dia punya boy tu ada kat depan , so malulah tengok perempuan tu erobik ;_; . Ahh lantak pi lah . 
571587501_large

Lepas dah semua selesai , rehat , terus balik kelas belajar macam biasa . Dengan bau kitaorang nya , nak ke cikgu mengajar? LOL >< . Tapi memang betul , cikgu tak nak mengajar , tapi bukan sebab macam2 bau dalam tu . Tapi cikgu sendiri yang terasa penat sebab aktiviti tadi , LOL >< Kitaorang apa lagi >< tido jelah memanjang kat kelas TANPA belajar ;D . 

Tapi sekejab je . masa ke 9 , cikgu seterusnya akan masuk . Cikgu PD aku dia mengajar kitaorang bukan dengan latihan , tetapi dengan menggukan lagu popular kat malaysia ni >< Liriknya cikgu yang tukar sendiri dengan kemahiran tukar tajuk yang berasaskan PD, ceh ada hati nak jadi komposer tu >< . Tapi memang pembelajaran kitaorang macam tu , just PD only guna muzik . Jadi , macam biasalah kitaorang nyanyi . Bila dah habis semua lagu yang kitaorang patut nyanyi . Ada je minah sorang ni suruh cikgu tu pasang lagu Big Bang . Cikgu tu blur ah >< . LOL kan cikgu tu tak tau pasal kpop , yang kau suruh dia pasang lagu Big Bang tu pe hal? --' . Tapi aku diam je ah . Buat malu Aku je --' 

Tumblr_m4zy0ymif21qm4vmmo1_500_large

Bila dah diam , ada pulak sorang ni memang kpop jugak , but he is boy >< . Aku tak nak salahkan dia , sebab dia sama je dengan aku , about kpop jangan sebut-sebut kat kelas >< . Tapi minah tu ada-ada je nak kacau bro tu . Yang aku marah sangat ni , minah tu bising je , she say " bukak la lagu kpop , lagu Big Bang , budak kpop boy nak nyanyi --' " LOl tah apa-apa je --' . Yang kau sebuk-sebuk sangat dengan BB tu apasal ? . Kau bukannya minat dengan BB . Kan kau tergila-gila sangat dengan SuJu? tak nak pulak kau sebut suruh pasang lagu Suju? Dah kau tak minat BB jangan la gatal-gatal nak sebut BB , yang kau tak de perasaan suka BB. 

Aku geram gila ah time tu . Sebab cuma aku je yang still VIP . Tapi minah tu sebut BB kat boy tu . Dah tau kan yang boy tu bukan nye minat BB tapi 4minute --' . And kau pulak SuJu? Tapi kenapa lah kau tak habis-habis suruh cikgu tu pasang lagu Big Bang yang tak de kene mengene dengan pempelajaran? grrr --' . OK aku dah malas nak cerita panjang-panjang lebar . Kang ada pulak yang tersinggung >< . 


Tumblr_m5vzq0juwv1r3z36co1_500_large

Maaf sebab Atin guna perkataan AKU dalam entry ni . Tapi sebab terpaksa hihi . Atin kembali dengan reaksi peramah hihi XD

4 comments:

Nurul AtiQah said...

Huhu..sabo je laa, Atin =.='

Atin Tory said...

@AtiQah : LOL >< unnie jgn tersinggung k :) .. .pepe un. mian unnie baru tau kan perangai atin sebenarnye :( . Atin mmg berubah klo bad mood ><

Miza My said...

wahh..atin pon cam miza gak ekk..hahah....*hi...sjekomen..nk kenall..*

Atin Tory said...

@miza: LOL? huhu ape yang same tu miza? huu lain kot hahaha ..