Tuesday, July 17, 2012

OMG! Let's Tweet GD


Tumblr_lxnzjshl8q1r9mza6o1_500_large
Ehem! dah ada yang pandai berkata-kata ni >< tak nak dah borak sama-sama pulak tu , OK --' . Hye VIP , semua baik2? Ok Atin tau semalam atin tak update blog ='= . Hari je baru dapat update blog . Semalam memang cadang nak update tapi dah terlepas topic . 


Semalam memang dah geram sangat . Balik dari sekolah atin terpaksa jalan kaki masuk kampung >< . Pehh kalau ikutkan memang rumah atin dalam lagi . nak kata dalam , terlalu dalam pun boleh katakan ==' . Sebab semalam atin terlupa nak call mama suruh ambik bila bas berhenti . Tapi tu lah public phone punya angkara LOL . Dah tahu aku punye rumah dalam lagi . Nak jalan memang jauh tu .  Public phone pulak tak berfungsi . Time tu memang dah naik angin dah . Nak tumpang orang jab tak boleh , sebab dorang tak kenal sangat akin ni anak siapa >< . Jadi terpakasa pulak jalan kaki -;-

Tumblr_m5nzwlgdzq1qim21bo1_500_large

Dah 4 kali atin jalan kaki nak balik rumah yang terlalu jauh . Baju sekolah pun dah hampir2 masam sebab jalan punya jalan jarak jauh -;- . Sampai je rumah , mama pelik . OK atin selamba je . Dah penat malas nak layan an >< . Cakap gitu-gutu jelah . Then ternampak air sejuk terus minum tu >< nak bagi segar sikit badan . Habis atin minum . OK dah sampai rumah , tak sempat makan , dengan lemahnya badan , terus masuk bilik tukar baju . Tutttuut Zzzzzzzzzzz!!! sampai pukul 6 petang >< . Malang betul nasib aku ni ='=


So , hari ni baru dapat update . Ok tukar topic terbaru pulak ye . Hari ni ada berita apa? nampak macam happy gila VIP ni? LOL . Ok atin tertanya-tanya ni --; apahal ni ? Nak join happy gak >_< LOL . Dah tak sedap hati , atin on9 kejab facebook . Cari maklumat tersebut . Dah 2 minit , tak da apa- apa pun ==' LOL apa ni? pelek betul ah VIP perangai VIP sekarang ni . 


Tumblr_m6x401gj2u1roo2cl_large



Nampak status baru . ' GD ada Twitter ' . OMG >< . GD? u have twitter? LOL . That why VIP was so happy , just becouse about GD have account Twitter? LOL . Ok atin happy sekejab . Tapi dalam hati tak nampak sangat happynya . Sebab apa? Sebab atin dah tak guna twitter ok . Atin berhenti mentweet-tweet ni sejak atin punye twitter lama dah tak boleh masuk >< Why? i dont know lah . Bila je sign in , tibe-tibe passwd atin wrong? LOL ==' . Time tu dah tension , tak tahu nak buat apa dah . Padahal email sama je atin guna lain-lain . Tapi bila masuk twitter? wrong . Dah berapa kali minta tolong orang , tak boleh-boleh gak . hmm alamatnya . tinggal terus lah twitter lama . Elok-elok je dah ramai orang korea follow atin //sebab atin selalu mesra dengan diorang tu . 



Berbalik topic tadi . Siapa yang belum tau lagi about this . Its ok , atin sediakan link GD Twitter . Biar kita ramai-ramai  meriahkan lagi kedatangan GD kat twitter >< LOL . Atin tak tau lah , bila masa pulak GD bukak acc twitter ni? baru tadi ke? Kalau baru tadi , pehh memang daebak LOL . Kenapa? look followers kat situ , tinggi tu . maybe tak sampai berapa minit dah seratus lebih >< LOL huhuu . Pehh ramai jugak peminat GD ni . Kalau tain pun terharu sekarang ni . Dah dua orang ada acc , Taeyang and GD >_< . 

Ok atinVIP nak cakap , harap-harap GD selalu lah updat tweet OK . nak tau jugak perkembangan dia . manalah tau dia rajin-rajin nak upload photo >< LOL hihi . OK lah atin nak cau dulu . Bye-bye ^_^



No comments: