Sunday, July 29, 2012

Segmen Dudel Kapel


huhu . hari ni hari ahad ye? hmmm dah seminggu kite semua berpuasa .. syukurlah . huhu.Ok Ade dear ni mintak atin join segmen die Segmen Dudel Kapel . Aikk? Aigoo >< dear , akak atin xde pasangan lah dear . Manelah orang nak kat kita ni --' . Tapi dah dear ajak terpaksalah akak join >< . Ok kalau korang yang join tu boleh lah tgk syarat yang dia bagi tu

1) wajib follow tuan blognya SINI
2) Buat post yg bertajuk  :- Segmen Dudel Kapel
3) Letak banner di atas dalam blog korang
4) di dalam post korang mestilah kene ada detail :- colour kod bleh amik di SINI
warna tudung :-
warna baju (untuk kedua2 pasangan maksudnye samelah warna baju diorang pakai) :-
warna Seluar  (untuk kedua2 pasangan maksudnye samelah warna seluar diorang pakai) :-
warna anak tudung perempuan :-
warna kasut (untuk kedua2 pasangan maksudnye samelah warna kasut diorang pakai) :-
bagi tau sekali nama korang dan nama pasangan korang..
pasangan tu tak kesahlah kawan ke, bias ke apa2 ke janji ada pasangan XD
5) TAK PAYAH tag
6)  hantar link segmen ke kotak komen ni
7) segmen ni sampai  petang/ malam ni jer.. tak kesahlah asalkan bukannye esok (30/7/12)


Warna tudung : #ffd2db
Warna baju : #52F3FF
Warna seluar : #52F3FF
Warna anak tudung :  #ffd2db
Warna kasut ; #52F3FF
Nama pasangan? hmmm me Atin . Pasangan? mm Tory ><


1 comment:

nis said...

http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/siap-sudah-dudelnye-peserta-no-6-10.html

dah siap