Saturday, July 21, 2012

Segmen: KPOP Bloggers TAMAT !

Tumblr_m6ynp5xoab1rqdzb7o1_500_large 

Assalamuaikum and Annyeonghaseyo . Dah berapa minggu akhirnya atinVIP ingin Tamatkan segmen Jom Kenali KPOP Blogger!


Ada sesiapa yang baru nak join, Atin terpaksa delete link die . Tapi buat masa ni memang dah tepat-tepat orang last join hari ni . memang orang tu bernasib baik ^^ . And Atin nak ucap tahniah pada blogger yang join segmen ni . Terutama peserta terakhir >< Kenapa? Cuba korang tengok link peserta yang join. Agaka-agak berapa orang? number tu TEPAT . Apa yang tepatnya jom tengok link list peserta yang join segmen kpop ni 




See? Tepat-tepat 100 orang yang join ^^ . Wahh daebak >< . untung peserta terakhir tu hihi..


Hye ! terus ke entry terbaru >< Sebabkan dah masuk bulan ramadhan iaitu bulan puasa . Atin pun cari idea nak tukar blogkin simple2 je hihi . So yang sekarang ni ialah hasilnya ^^ Suka? tak suka tak pa . Sebabkan blogskin ni jenis lama atin terpaksa tambah link entry >< susah gila ah nak ubah2 . mula-mula buat memang tension gila . tapi sebabkan tepat-tepat segmen tamat , Tepat-tepat jugak atin siapkan skin baru >< . huhu


Ok atin dah malas nak cakap apa-apa . Atin nak pi merayap blog orang jab >< Tengah rajin nak blogskin ni hihi . Manalah tahu ada tuto menarik boleh kita share kan hihi . Bye2 Salam . 


SELAMAT BERPUASA



2 comments:

AidaHyun ♥ said...

annyeonghaseyo ^^
erm.. saye rase blog saye < http://ayydaabloggie.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-kenali-kpop-bloggers.html > tak ade dalam bloglist segmen kpop blogger, tapi saye dah join lame dah :(

Atin Tory said...

dae annyeng :)
oh jijja? mian2 tak perasan pulak . huhu ok no71