Sunday, July 15, 2012

Takutnya -,-


Tumblr_lwudcor2jr1qc3fy9o1_500_large
Ehh , besok sekolah eh? Aigoo --' sampai lupa pulak nak iron baju >< LOL . Ok aku tahu besok sekolah tapi ....... hmmm. Nak pegi sekolah , harap-haraplah tak de perhimpunan >< sebab malas betullah nak duduk kat perhimpunan . Kalau boleh harap-harap pagi besok hujan >< LOL . 

Ok tukar tajuk lain . Hari selasa pulak ada apa tah kat sekolah . Jual barang mentah ke ape dah ==' . Aku baru tahu . Tapi sejak bila pulak merancang ni? Tah ape-ape lah dorang tu . Then kelas aku setiap seorang kene ada barang untuk kitar . Sorang bawa kicap , sorang bawa sos tiram , sorang sos cili , sorang sos tomato . LOL . Siapa tau ape benda yang sekolah buat sebenarnya ni? Aku tanya member , kenapa perlu benda tu? ingat nak nak buat pertandingan masak-masak kat sekolah >< hahaha . Aku dah pk2 ingat benda tu terjadi . Rupanya untuk jual . Ehh entahlah aku pun tak paham , kalau korang paham bagi tau apa sebenarnya sekolah nak anjurkan ek?


Hari khamis? ahhh yang bab ni aku paling takut --' . Macam nak tak nak je datang sekolah . Kan hari khamis ni ada Hari Terbuka >< Aku pantang hari terbuka ni HUHU . Nampak sangat aku gementarkan nak tengok reportkad >< . Alang-alang aku nak ke suruh ayah ato mak ambik? Aku tengah kompius ni . Kalau mak yang ambik , alamatnya balik kene pang ngan abah >< Kalau abah yang ambik? alamatnya die kutuk alu LOL >< Bukannya apa . Aku punye prestasi macam semakin merosot LOL >< About gred aku tak kesah tapi about score tu yang aku kesah sangat . Kalau tak dalpat score yang nak mesti dah kene maki ngan dorang >< huhu Nampak2? bertapa takutnya aku bila time hari terbuka.

Tumblr_m6za7ah8fd1rr1f41_large

Ehh comey pulak tengok GC smile >< . OK balik kepada tajuk tadi . Belum habis lagi ye >< . Ahhhh!! aku baru teringat . Masa hari terbuka , sekolah anjurkan kan jugak hari keusahawanan --' *betul ke? LOL --' . So time tu jugak ada jual-jual makanan or minuman kat sekolah . Aihh! kalau aku join , aku tak payah ambik reportkd hehe >+< . So rasa gementar tu takde. Tapi kalau aku tak boleh join macam mana pulak? member tak pedukan aku . Dorang buat tapi dorang taka ajak aku --; memang sengal LOL >< . Hmmm tengah pikir sekarang ni . Nak ke tak nak ambik reportkd. HUHU -,-

OKlah . Dah tamat da . nak tidor pulak . Besok dah nak sekolah .. satu minggu lagi dah nak puasa huhu . macan cepat pulak >< 

Ok Bye-bye

No comments: