Friday, August 10, 2012

16 Ogos Cuti Sekolah ! Cepatnye? --'


Ehh sedar tak sedar , tinggal seminggu lagi kita umat islam nak beraya kan hihi >< . Syukur alhadulillah . Akhirnya Tuhan panjangkan umur Atin lagi >< . Korang macam mana? Ehh Jangan beria-ria sangat yang laki-laki ni . Ramai kawan atin cakap laki-laki ni raya lebih sakan , puasa tah penuh ke idak . Jangan cakaplah ramai segelintir kaum adam ni tak puasa --' ishh ishh apa nak jadi lah kome ni--' . Cube tahan sikit . Memang tak kuat betul la laki ni --' . Tu la raye je lebih , puasa tah kemana--' >< LOL


Tumblr_m761risvdn1qe4r1ho1_500_large


Ehh baru je atin dapat tahu korang tengok tak tadi berita kat TV? Wahhh kerajaan bagi cuti awal >< .. Start 16 ni .  Ehh lupa pulak bukan cuti keje k tapi cuti sekolah huhu >< Gembira ke korang? hmmmm bagi atin tak kot ==' Asal? Sebab kene ganti balik>< . Atin bab-bab ganti sekolah ni payah LOL >< . Bukan apa , malas nak sekolah hari sabtunye hihi >< Atin suka cuti rehat dua hari nye huhu . 


Tumblr_m8bag8qalo1r00083o1_500_large


Bagi adik-adik yang sekolah rendah tu , jangan raya sakan sangat , dah tu cuti lama pulak , terutama yang nak ambik UPSR , UPSRA *ada lagi an? _ LOL >< .. Ehh minggu ni trial PMR an? buat baik-baik tau adik-adik ku .. Lepas naik sekolah Atin pulak jadi mangsa trial untuk SPM --' Aiigooo! >< gementar pulak . Yang atin marah ni sebab asal lah time2 nak raya ada trial . Macam tak meriah je nak raya nanti>< . *aish pk SPM atin oii.. ketuk kepala kang ><


Tumblr_m8eod97zj61rdq2sko1_500_large


*kan Chan dah marah tu >< LOL --' . Ehh Atin nak tanye boleh? LOL >< . Korang dah buat persiapan ke belum? aii setakat beli barang raya baik tak yoh >< . yang rumah pulak macam mana? banyak sawang kat umah korang tu . Haaa tak kemas lagi an? aaisshhh pi kemas cepat >< Kalau nak raya rumah kene bersih . Nanti orang kunjung biar rasa bersih je . Tak de lah kene kutuk umah bersepak idak? hihi ><


Cerita nak habis ni--/ tak tau nak cpak apa dah huhu . Atin pun macam tak de mood nak raye taun ni . tengah focus SPM . *ceh padahal x sedia ag--' . 


Tumblr_m8jhoolr5r1r33w8wo1_500_large


Wait? pehal dengan daehyun ni? ce tengok bawah ni? ><


Tumblr_m8b7yad3ok1rqmksxo1_500_large



 ><

6 comments:

Nurul AtiQah said...

sama la kita..unnie pon cuti 16/8 jugak *sorry menyibuk*
btw gud luck SPM for this year
raya. raya jugak. study jangan lupa. keke.
Selamat Hari raya, Atin!! *awal pulak*

Ikmal said...

Assalam, aik gitu pulak... aku lelaki InsyaAllah penuh jer puasa aku... tak pernah bocor pun sejak aku darjah satu agi... apa yg kau tulis tu auta bukannya berdasarkan fakta sebenar... heheheh.. Salam Ramadhan...

nis said...

hihihi.. Cepat rasenye kn?? lepas raya masuk sekola pastu jwb piksa UPSR.. pergh! sekejap jer masa berlalu.. :)

Atin Tory said...

@AtiQah : haha Aigoo. jijja? wahh ingat sekolah je yg cuti awal . yg student lain pun dh ttpkan cuti time tu ye hihi ..
Dae gimawo for support me SPM unnie hihi .. Entah atin dpt buat yg terbaik ke idak LOL ><
Huhu selamat Hari Raya jugak kat unnie sekeluar ga hihi . Eh a'ah la awalnye wish hoho . xpe bia awl kan 1 syawal kt dh balik xde nk on2 blog hihi

Atin Tory said...

@Ikmal : Waalaikum salam mal . haha ye? Alhamdulillah cukup puasa . maknenya mal kuat kawal nafsu ye . bagus2 :D. Salam Ramadhan :D

Atin Tory said...

@nis : tau tak pe .. cpt pulak . pepe pun alhamdulillah lah kan . liplap2 mata dah tinggal seminggu nak abis puasa >< .
haha . tu la pasal . naik sekolah dh pekse mcm tak de pape2 pun rayanya >< hihi :D