Thursday, August 9, 2012

Balik sekolah makan kuih raya !



 Pukul 9 pagi , time-time tengah sebok belajar subjek BI , perut dah berbunyi , tu tandanya perut mahu diisi LOL >< . Tapi sabar lagi . Perut Atin memang sensitif bab-bab food or what . Tunggu sampailah time rehat , makin lege . Adoii , time tu lah kawan jual asam jeruk kat kawan-kawan . kan dah cakap pantang je hidu food,  perut berbunyi . Tapi nasib baik dia dah di peketkan LOL >< --' . kalau ikut nasfu nak je ehmm ehemmm hihih LOL XD




Ok waktu belajar dah tamat , nak balik ke rumah pulak , tapi kene naik bas an . 30 minit tunggu bas baru sampai , atin dengan kepanasannnya adoii --' . Ok dah sampai nak masuk kampung . jalan kaki , biasalah kan kampung nak balik umah kan kene jalan kaki . nak naik motor? mak tak kasi . Jadi terpaksa mak yang ambik . 2 minit tunggu dah sampai pun umah .


Tiba-tiba !! Atin terbau pulak kuih raya yang mak buat >< . Pehhh nafsu tu makin dekat . Belum bukak pintu dah bau kuih . Ishhh , cepat-cepat tukar baju , pegi dapur tengok kuih apa yang mak buat . Ohh tidak kuih kegemakan ku , kuih kacang >< . Ok time tu dah sabar lagi . mak pi depan , atin kat dapur lagi hihi >< . nafsu makin berkurang , Dengan tak sedarnya , Atin pun p la gatai tangan nak ????? . sambungan........




Atin pun p la gatai tangan nak usik kuih tu . Sambil-sambil tu , tolong mak siapkan cepat kuih . maksud atin . Tolong mak buat kuih sekali ah LOL :D .  



*Adoii tangan gatal usik kuih >< Nasib baik tak termakan >< Atin tengah kawal nafsu time tu hihi >< tapi syukurlah tak de pape2 berlaku . Nafsu Atin kuat lagi sebab tinggal 10 hari lagi hihi XD . . Jadi maknenya atin bukan makan kuih raya . Tapi nafsu kurang,  just usik je kuih tu hihi . Apelah >_< . masih puasa lagi k 


hahahahahahahahh hihihhiihiihihihihihihi!!!! 

LOL ? ><


Tumblr_m89mratvhy1qb53xjo1_500_large

4 comments:

ELFarahin said...

Citer macam sedap sangat je kan kuih tuyh! hihii... >_<

lelamaisara said...

oi kucing tu comel sangat la...:)hehhe

Atin Tory said...

@ELF : dh kate tu febrt sy .. jd sedaplah ><

Atin Tory said...

@lelamaisara : kucing tgk join citer ni huhu