Monday, August 13, 2012

Blog Aku ada Virus Ke? OMG

Tumblr_m07ngmdsmy1qmu7tko1_500_large

OK . Atin tak nak cakap panjang to kene jugak >< korang perasan tak atin punye blog dah jadi lain? i mean tuto atin sikit .frebiess tibe2 sikit? perasan kan .. Ahhh atin pun tak tau la tibe2 bende ni terjadi . baru nak update tuto ade orang request .. bile nak anta link kat template tibe2 hilang semua .. OMG memang time tu tension doh


Tengok . Dah 2 kali kene .. yang pertama macam tu gak .. bayk ahh hilang ..  bile korang tengok ada an? tp stlye mana kan? Ahhh yg tu sebab atin simpan code yang lame takut2 jadi lagi . Tapi sekarang dah jadi lagi // Tapi code yg baru tu atin tak ubah .. Jadi ni lahh hasilnye yang lame pulak ... adoiii dah la malas nak edit dah .. time ni tak rajin . sebab tenet dah siput pulak --' ... hari ni memang hari yang buat atin naik angin dohh ...


OK atin dah malas nak cakap ape2 .. Jadi banyak hilang .. Atin nak semua singgah blog atin .. n bagi tau atin siapa yang buat exchange link tu .. bagi tau atin sekarang jugak kat comment ni .. sebab bende tu dah hilang .. byk yang hilang .. atin nak letak balik .. cepat .. 


Buat masa ni .. stop request atin .. dah 3 hari ni jangan blogwalking atau apa .. atin nak siapkan balik code2 yang atin guna >< .. NOW I"M TENSION .. SO JANGAN BUAT ATIN LAGI TENSION .. BYE2 .. JUMPA LEPAS ATIN HABIS EDIT SEMULA YANG BARU .. 

1 comment:

Zody_Zelo said...

Atin, saya buat exchange link dengan Atin :) http://namasayazahidah.blogspot.com/